JouluRadio toimi ja onnistui oikein mainiosti - ei ollut edes liian pitkä, vaikka organisaattorit sitä etukäteen pelkäsivät.

Kaupassa oli puoli kaupunkia, suklaa melkein loppu! ja kärrytkin piti kinuta tutulta mieheltä hänen tullessaan kassalta. Maanantaiaamuna pitää vielä hakea ihan pikkutäydennystä. Ja tarkistaa autosta rengaspaineet, öljyt ja pissapoika - senhän kyllä voisi tehdä huomennakin.

Neule sai vähän takapakkia eilen. Unohdin hetkeksi neuleen sohvan käsinojalle, kun lähdin hakemaan teemukia. Takaisin tullessa lanka oli poikki ja ainakin metrin kiskoin pois Pikin kidasta - märkää, lähmäistä mohairia, jee. Sukka edistyi aamulla tuota Radiota kuunnellessa.

Olen eilen ja tänään onnistunut ruoanlaiton saralla. Kyllä, tämä on ihan blogissa mainitsemisen arvoinen asia - minun kokkitaitoni kun ovat vähän niin ja näin. Eilen tein munakkaan. Yleensä ne palavat. Nyt huitaisin pakasteesta jotain siihen sekaan - näytti olevan jotain itämaista wokkisekoitusta, nuudeleineen päivineen. Vähän mietin, että miten käy. Ja unohdin sen koko homman pannulle! Huomatessani olikin aika kääntää ja kerrankin täydellinen munakas! Tänään taas tein salaattia viimeisestä Yhteishyvän ruokaliitteestä ja siitä ihan oikeasti tuli hyvää. Tosin kissoja piti vähän harhauttaa (avustavat yhä vähän liikaakin), eli molemmille oma viinirypäle lattialle. Kun rypäle oli syöty/pureksitty/litsattu/hävitetty/hukattu/mennyt sohvan alle, tultiin takaisin tiskipöydälle kerjuulle, tai oikeastaan ryöstöretkelle. Kirsikkatomaatit..... Ja rucolakin kelpasi.... ja ranskankerma.... Hulluja katteja.

Ostoskuittimeemin taidan sittenkin passata - en jaksa noin pitkää kuittia....