Tässä lupaamani kuvat. Eli viimeisin Moda, Regia Silk ja puikot nro 2½ ja 3. Valitsin ihan tarkoituksella ohjeessa olleista puikkovaihtoehdoista ne isoimmat - käsialani on tiukka. Pingotus tapahtuu tässä huushollissa aina varapatjan päällä. Siis vetäistään sängyn alta piilosta, kaikkien villakoirafarmien seasta sopiva pätkä patjaa esille, ja töihin! Tuopahan samalla kosteutta makuuhuoneen kuivaan talvi-ilmaan. Nämä eivät itseasiassa pahemmin venyneet, mutta onpahan tehty kaikkien taiteiden sääntöjen mukaan - kerrankin. Nyt on tehty kaulus, ja ihan kohta alan kasata. Myöhään illalla tai huomenna siis luvassa kuva valmiista työstä.

 Image hosting by Photobucket

Perjantaina kotiin tullessa postilaatikossa oli pakettilappu Vihreästä Vyyhdistä - en enää silloin ehtinyt postiin, mutta maanantaina hyppytunnilla juoksin hakemaan. Nuo rumpupalikat ovat nro 15 puikot! Tosi hauskat, ja toivottavasti myös hauskat neuloa. Niitä tullaan piakkoin tarvitsemaan yhteen omaan puseroon. Sukkalanka on saksalaista On line supersocke -lankaa. Niistä pitäisi siis tulla sellaista valmista moniraitakuviota. En ole koskaan tällaista ennen nähnyt, joten pakko saada kokeilla. Vyötteessä olevat kuvat sukista ovat kaikki aikuisten kokoja. Minkälaiset raidat tulisivat lasten sukkiin? Tämä saa kuitenkin odottaa hetken, sillä ensin on tehtävä valmiiksi ne sukat, jotka aloitin tänä aamuna, ja sitten ensi viikolla on Riitan päivä, eli siihen mennessä pitäisi tehdä vaaleanpunaiset sukat tai lapaset. Sukilla ehkä olisi enemmän käyttöä, siis lahjan saajaa ajatellen (on nahkahanska-ihminen)


Image hosting by Photobucket

Kaiken huippu tänään yhdessä kokouksessa iltapäivällä:"Sinustahan tulisi hyvä sihteeri, kun olet a) nainen b) näppäräsorminen, kun koko ajan siinä heiluttelet noita noin". Siis neuloin. Ja suutuin, kuten myös muut läsnäolleet naiset. Ko. kommentin laukojasta (mies) tuli sihteeri - koko vuodeksi ;)