.... on erilainen neulojan silmin. Kenen naama?
... is different through the eyes of a knitter. Whose face?

401584.jpg

Langankulutus tuntuu hurjalta. Nyt on kaksi naamakertaa tehtynä ja kolme ja puoli kerää mennyt. Mutta teenhän etu- ja takakappaleita samalla kertaa.
This seems to eat an amazing amount of yarn. Now I have two face patterns finished and three and a half balls are gone. But I am knitting the front and back pieces at the same time.

Kauniit kiitokset kauniista shaalikommenteista. Yritän joku päivä saada siitä tunnelmointikuvia, mutta ei tänään. Tänään olen viettänyt pyjamapäivää. Eli mussuttanut herkkuja ja löhönnyt sohvalle. Ei alunperin ollut suunnitelmissa, mutta kun aamulla heräsin oikea silmä oli tautisen kipeä. Joko vanha vaiva eli kuivista silmistä johtuen epiteeli revennyt ja on nyt vuorokauden tosi kipeä tai sitten näärännäppy yläluomen sisäpuolella. Joka tapauksessa tänään on neulottu ja luettu yksisilmäisenä. Onneksi alkaa jo tuntua paremmalta.
Thanks for the beautiful comments on the shawl. Some day soon I'll try get those nicer pictures taken, but not today. Today has been a pyjama day. I've been lazying on the sofa, eating everything sweet. I didn't plan this, but when I woke up in the morning, my right eye was so sore that I couldn't do anything. It an old thing. Too dry eyes cause the epithelium to tear and it hurts for a day or then I have tiny sty inside my eyelid. So I've been reading and knitting with one eye only. Luckily it's starting to feel a bit better.

Uusi neule (ks. kuva) tuli siis aloitettua. Vain yksi, kun toisessa en päässyt yksimielisyyteen itseni kanssa langasta ja mallista (mutta haluan kyllä ehdottomasti tehdä taas sukat) ja toiseen pitäisi keriä lankaa ja tehdä testitilkkuja, mutta ne tod.näk. sopivat puikot ovat kiinni toisaalla. Eli pitäisi varmaan tehdä tuo yksi salainen ensin valmiiksi...
Started one new knit (the picture). Only one, as I couldn't agree with myself on the yarn nor the pattern of the second one. And the third needs some gauges and the needles most probably suitable are still in another work.... a secret one...