Kiitokset kommenteista! Ja anteeksi kirj.virheet - näppiksen oikeanpuoleinen shift-näppäin ei näköjään tykkää enää oikein toimia... Vajaat 2v. vanha kone.

Takki oli siis tosi nopea malli neuloa, koska oli niin yksinkertainen. Ja tärkeimpänä, 8mm puikot.... Niillä tulee väkisinkin nopeaa jälkeä. Tykkäsin mallikerrasta, vaikka se olikin simppeli. Langan väristä en alunperin ollut ollenkaan varma, harkitsin vakavasti värjäystä. Mutta päätin pitää tämän "neutraalin" sävyn, vaikka se onkin minulle kovin epätyypillinen. Mutta se sopii loistavasti yhteen minun riemunkirjavien, tai oikeastaan lähinnä vihreiden ja punaisten puseroitteni kanssa. Ja nuo soljet (tinaa) ovat tosi ihanat! Nyt ei haittaa vaikka huomasinkin eilen yli kymmenvuotiaan virolaisvillatakkini tosiaankin vetelevän viimeisiään - oikea hihansuu näyttää taas yrittävän purkautua. Aion vielä tehdä pelastusyrityksen.

Aloitin sitten tänään SalaistenSukankutojan sukat. Tosin en ole ihan varma raaskinko luopua näistä.... Tykkään ja sitä paitsi näistä ehkä ihan vahingossa saattaa tulla liian pienet :)

Päätin myös laajentaa tätä orastavaa luovuuttani (kirjoittaa maailman epäluovin ihminen). Uunissa on piimäkakku, jossa on rusinoitten sijaan puolukoita! En tykkää rusinoista, varsinkaan kypsennetyistä, mutta puolukat ovat suurta herkkuani....