Yes, paljon parempi päivä tänään. Menin heti yhdeksältä koululle ja istuin 3½ tuntia koneen äärellä ja sain kuin sainkin lukkareista uudet versiot aikaiseksi. Nyt haluan, että joku tarkkasilmäinen katsoo ne vielä kerran läpi. Ja minä istun vieressä kädet kyynärpäitä myöten ristissä ja toivon, ettei mitään omituista löydy...Mutta varmasti löytyy...

Viimepäivien asioita. KIITOS kaikille kauniista sormikaskommenteista. Sormikkaat ovat olleet eilen ja tänään koekäytössä ja rakastan niitä suunnattomasti ja haluaisin heti tehdä toiset! Ja alpakkaa on ihan pakko saada lisää... Jos en syyslomalla ehdi Päntäneelle Tapion kauppaan, niin sitten on tehtävä tilaus. Syyslomalla kun nähtävästi pitää kiepsahtaa Mikkelissä. Kiitos myös yläpalkkikommenteista. Kiitos eilisen lohdutuksista.

Tosiaankin tapahtumilla on taipumus kasaantua samaan iltaan/päivään. Eilen Tupperit olivat tosi kivat ja taas sorruin, vaikka olin etukäteen päättänyt olla tilaamatta mitään. Mutta vain yksi roipe. Kummipojan nimpparit alkoivat kyllä mennä jo hysterian puolelle. Kello oli paljon, lapset (5v. ja 3v.) tosi väsyneitä ja kummitustätikin pysyi hädin tuskin pystyssä. Ja huushollin remontti oli siinä vaiheessa, että kaikki ovenpielet oli maalattu öljymaalilla, jonka kuivuminen kestää ja kestää ja äiti juoksi koko ajan lasten perässä varoittamassa ovenpielistä. Hysteriaa siis. Täytyy mennä pian paremmalla ajalla käymään oikein kunnolla.

Mutta tällaisen pää kolmantena jalkana päivän jälkeenkin on illalla ihan pakko istahtaa hetkeksi sohvalle neulomaan. Vaikka väsyttäisi kuinka hirveästi. Jos menee heti nukkumaan, pää on niin täynnä ajatuksia, että unista tulee tosi sekavia ja saatan heräillä vähän väliä. Jos taas silmät ummessa neuloo muutaman kerroksen, samalla tulee ajateltua hommat "läpi" ja voi mennä nukkumaan rauhassa. Kummallista.

Minnieltä ostetut Sirdar Snugglyt tulivat ja yritin kaivaa kaapeistani sinistä sen pariksi. Löysin vähemmän kuin muistin...pitääkö ostaa lisää? Olen nyt testaillut Lett-Lopi Bulkya...se on tosi paksua, eli eka idea on hyljättty. Toista kokeillaan. Ja tämän kyllä toteutan mutta kaiken varalta on suunnitelma a ja b ja sitten jos mikään ei onnistu niin kehitellään vielä c.