Ylös alas-takin hihat ovat nyt lyhythihaiset - pitenevät vielä. Etenisi nopeammin, jos ei olisi tarvinnut purkaa. Ei olisi tarvinnut purkaa, jos käyttäisi aivoja tai lukisi ohjeen tai mieluiten molempia: tietysti hihoja pitää kaventaa 2s kerralla.... Ihmettelin kun kapeni niin hitaasti.

Jotta rahaa ei olisi liikaa: tilasin rukin! Kromski Sonata walnut - linkin takana se vaaleampi versio. Nyt voin sitten ruveta ruikuttamaan kun sen tuleminen kestäääääääääää..... Tosin tullee varsin säpäkästi, sillä tilasin niin kehutusta Wollinchenista. Iiiik, jännittää!

Jotta elämä ei kävisi tylsäksi, Hilma-kissa tuli vuorostaan meille hoitoon pe-iltaan asti. Omat katit nukkuivat eilisen sylissä (selvästi hellyysvajaus), en voinut neuloa, lukeminen onnistui jotenkin, tosin en ylettynyt teekuppiin....  Nyt niillä on energiaa vaikka koko läänin kissoille. Hilma puolestaan mököttää. Aamulla se tuli tänne ihan innostuneena, ryntäsi ulos laatikosta ja pee..... NUO kaksi ovat täällä. Salamana sängyn alle. Nyt reviiri on laajentunut jo sängyn päälle, lipaston päälle ja saunaan, mutta pikkukateille pitää aina ohi mennen  sähistä varmuuden vuoksi. Saas nähdä miten yö menee, jos kaikki ovat samassa sängyssä...

Kissakuvahaaste: tilanne tältä aamulta. Luulin, että loput kukat seinä- ja kattoamppeleissa ovat turvassa...

991326.jpg

Toinen tilanne just äsken.... En voinut olla nauramatta..

991331.jpg

My crazy little (or not so little cats any longer) slept the whole day yesterday on my lap - couldn't knit, could read a little, couldn't reach the tea mug.... Today they've had more than enough energy. Today Hilma the cat came to visit us for a couple of days. They've been eyeing each other and hissing a bit, but I'm waiting for the night somewhat anxiously - how are we going to sleep on the same bed?

I ordered a spinning wheel!!!! A Kromski Sonata walnut from here.