Tänään tuli kirje. Amerikoista:

Thank you for your recent order..... the information was not complete and we were unable to process the card for payment.... Please return a check in the amount of $ 30.00....  Vogue Knitting magazine

Ihmettelin ja kummastelin. "RECENT ORDER" - en ole tilannut heiltä mitään sitten viime vuoden joulukuun.... Tosin olen kyllä tiedustellut 4. tai 5.12. missä ihmeessä lehteni viipyy ja siihen he muuten vastasivat vain, että olemme jatkaneet tilaustasi yhdellä nrolla... Olisiko joku kaapannut tietoja välistä?

Kaivoin vanhan visalaskunkin esille, ja kyllä maksu on mennyt tammikuun lopussa 2006. Varmuuden vuoksi soitin Luottokuntaan, ja heidän neuvonsa oli sama kuin omanikin. Kun en ole mitään tilannut en maksa. Enkä kyllä muutenkaan ikinä lähettäisi shekkiä... Outoa joka tapauksessa.

Käsitöihin en tänään ole vielä ehtinyt koskea. Kokeiden korjausta.... Ja nyt aion leipoa, mutta sitten hedelmäkakkuja odotellessa kyllä yritän saada sukkaa valmiiksi. Ja paketit pitäisi laittaa kauniiksi, jotta saisi JYV-vaihdon ja muutaman muunkin huomenna postiin. Eikä ne nimet ja osoitteet ihan ittestään ilmesty joulukortteihinkaan....

Unohtunutta:

297140.jpg

Pirtin alelangasta (lienee sitä karstalankaa) huovutetut (yllätys, yllätys) lapaset. Tehty Helmiksen Tove-lapasten ohjeella (ainakin melkein) ja ovat käyneet sekä 40 että 60 asteisen pesun läpi. Ovat nyt minulle aavistuksen isot, eli taitavat mennä vanhimmalle kummipojalleni sittenkin.