Loistava jäätelö-, pyöräily-, kesähame-, ruohonleikkuu-, kesäkukkien istutus- ja grillauspäivä. Hain torilta paljon kesäkukkia, istuttelin ruukkuihin, multa loppui kesken, hain lisää multaa ja vahingossa mukaan tarttui lisää kukkia..... Ja kohta grillaan.

Postiakin tuli (kuulemma oli ensin jaettu naapurin laatikkoon!).

635484.jpg

Maijamirjami muisti minua näin ihanalla blogiarvontavoitolla! Huomatkaa aivan erityisesti maailman suloisin lehmäpaperi, joka ympäröi pakettia. Ihan varmasti postipojastakin on kivempi kantaa näin söpöjä paketteja :) Trekking on sellaista lankaa, mitä monesti olen klikannut jossain verkkokaupassa koriini, mutta jostain syystä se on vielä tiputettu pois. Nyt sain sitä! Väri on jotenkin ihanan erilainen - siis sellainen, että välittömästi alkoi sormia syyhyttämään - tätä pitää testata ihan just nyt ja heti! Jotenkin uskon, että jälki ei ole levotonta. Ensin ajattelin Jaywalkereita, mutta toisaalta voisi kokeilla vaihteeksi jotain muutakin. Kiitos!

Kuusi kerrosta jäljellä. Mutta niistä neljä on nurjaa!!! Siis hitaita - jotenkin langan kireyden sääteleminen tuntuu nyt vaikealta. Voisikohan nämä nurjat kerrokset tällaisessa täyspyöreässä huivissa korvata oikeilla kerroksilla, jotka neulotaankin eri suuntaan kuin normaalisti ja siis eri puolelta, ei varmaan edes jäisi kauheaa aukkoa suunnanvaihtokohtaan, koska nurjia kerroksia on siis useita peräkkäin.... Voi olla ihan hullu ajatus, mutta juolahti vaan mieleen.

Jätskiauto!!!