Joskus, tai itse asiassa kaikessa, ajoitus on kaiken a ja o. Ylipirteänä ja iloisena arvostaa kaikkea. Masentuneena ja väsyneenä kaipaa kaikkea. Tämä viikko on ollut pitkä kuin nälkävuosi. Ja rankka. Siis mitään surullista tms. ei ole tapahtunut, on vain tapahtunut paljon: suunniteltu sijaiselle tunteja, tehty kokeita, huomenna korjataan urakalla kokeita, oltu koulutuksessa (antoisaa, mutta väsyttävää), keskusteltu monesta oppilaasta, annettu palautettu vähän sinne sun tänne, suunniteltu tulevaisuutta. Ja ennen kaikkea huideltu yltympäriinsä eli oltu varsin vähän kotona. Ja minä olen ehdottomasti kotihiiri.

Tänään tuntien loputtua ajattelin nukahtaa suoraan koululle. Onneksi tulin kotiin ja kurkkasin postilaatikkoon:

218026.jpg

Voittoni Tanjan Hopeaseitti-blogista. Kortti on kanelin ystävän unelma. Kuvasta ei kunnolla näy, mutta kortti on käsintehtyä kauniin, hennon vihreää paperia. Suklaa on syöty välittömästi kuvan oton jälkeen (mistä ihmeestä horisin tänään koulussa kun suunnittelin tänään ääneen suklaalakkoa....) ja seiskaveikka muotoutuu ehkä lapasiksi, ehkä sukiksi tai sitten BabyBornin vaatteiksi.... Tosi hyvän väristä, just joulun punaista, josta tykkään paljon! Kiitos!!!

218027.jpg

Ihanainen SNY:ni osasi taas yllättää ihanasti. Rakastan kukkia, joten kortti on minulle omiaan. Lanka!!! Voi, olen juuri harkinnut (ja ehkä tilannutkin....) Onlinen sukkalankoja oikein tosissani. Tykkäsin viime kevättalvella eka kerästäni ihan mahdottomasti, tosin se oli paksumpaa lankaa kuin tämä. Tästä tulee takuulla sukat minulle itselleni (en voi luopua tästä mitenkään!). Ehkä Fifi-sukat tai Laine-sukat....Pitänee kuitenkin ensin keriä lanka kahteen kerään, jotta varmasta riittää kahteen samanlaiseen sukkaan. Taidan aloittaa jo tänään..."vanhat" neuleet unohtuivat välittömästi kun näin tämän kerän....Nimikynä! Kelluvia kynttilöitä - testaan kelluvuutta heti kohta, kun saan kaikki blogit luettua ja siirryn olkkarin puolelle (ei ole langatonta nettiä ja johto yltää justiinsa sängylle...). Sellainen pyyhe, joka "laajenee" normaaleihin mittoihin päästessään veteen - tämäkin täytyy testata vielä tänä iltana....olen tähän mennessä vain näpelöinyt näitä uteliaana kaupoissa...Olet kyllä maailman paras SNY pakettien ja ajoitusten suhteen!!! Kiitos!

Ja vielä oli laatikossa Kodin Kuvalehti (johon olen ollut viime aikoina vähän kyllästynyt - enkä oikein osaa täsmälleen selittää miksi...) ja Novita. Novitan malleissa oli kiitettävästi vaihtelua, eli paljon erilaisia. Tietysti se pakollinen verkkopont....eikun huivi oli taas vaikka kuinka monena versiona....Mutta tykkäsin aika monesta valkoisesta talvineuleesta, kannen voisin toteuttaa pienemmällä kaula-aukolla ja toisen värisenä....BabyBornin mekko löytyy ihan taatusti jostain joululahjapaketista....Ja kivoja pipoja...