Ensimmäinen Oi on vähän inha - kävin tiistaina verenluovutuksessa, ja sieltä annettiin rautatabletteja (vatsaystävällisiä kuulemma) mukaan kun olen käynyt jo kolme kertaa luovuttamassa tänä vuonna. Hemoglobiini on kyllä ihan ok. No, tänään otin ekan tabletin ja aih! Kamala vatsannipistely. Mutta ei tarvinnut ottaa troppia - kaksi minun ei-niin-kapoisessa-sylissä ahtaasti nukkuvaa kissaa ruumiinlämmöllään rentouttivat lihakset ja saivat lopulta kivun melkein häviämään. Huomio: kokeiden korjaaminen kaksi kissaa sylissä ottaa niskoihin ja käsivarsiin, varsinkin kun katit kommentoivat ärhäkästi jos yrittää lepuuttaa papereita niiden päällä.

Toinen Oi on helpotuksen huokaus. Kaikki wc- ja talouspaperit on jaettu. Yksi talouspaperisatsi on jossain liikaa, puuttui ylimääräisistä. Nyt jään jännäämään rahojen tippumista minulle/tilille.

Kolmas Oi on upea, mahtava, ihastunut! SNY:ni paljasti itsensä.

1065465.jpg

Voi, miten voisinkaan vastata sanoin - kirjeesi ovat kaikki tarkasti tallessa, ne ovat osuneet ja uponneet. Tunnut kovin tutulta ja "omalta" , mutta en tosiaankaan arvannut oikein. Jopa luin bloggauksesi tässä viikolla, jossa kerroit kuvassa olevien Lovikkaiden olevan matkalla! Kyllä, olen lukijasi, ollut varmaan suht blogisi alusta asti! Mutta en silti arvannut.

Paketissa siis: ihanaa suklaata (puolet syöty ennen tuota nipistelyä), kaunis itsetehty kortti, resepti noille turkinpippureille (mieli tekis heti ryhtyä väsäämään, onneksi ei ole kaikkia aineksia tähän aikaan illasta...), nami-nami teetä, käsivoidetta (katit yrittivät ryöstää tämän jalkapalloksi), kynttilä (pääsee Itsenäisyyspäivänä kuistin lyhtyyn - sisällä en kattien takia uskalla polttaa), pisimmät ikinä Addit (150 cm!!!) suosikkikokoani 3½ (mistä tiesit - en muista kertoneeni täällä, että 120cm Addini joutuivat sitä takkia tehdessä kattien käsittelyyn ja sen jälkeen vielä hiekkapaperikorjausyritykseen - toimivat jotenkuten, eli tarvetta uusille oli!), sukkalankaa todella herkullisen värisenä (äsken jo selailin IK:ta ja yritin valita mallia, jos vaikka huomenna bussissa aloittaisi) ja Lovikkaat! Omat on vieläkin tekemättä.... On muuten ensi kosketukseni Ainoon, samoin kuin tuo Hjerte on minullekin ihan outo lanka, mutta tuntuu tosi hyvältä käteen. Lovikkaat ovat täydellisen sopivat minun käsiini - pääsevät heti huomenna käyttöön. Ja Muumipeltsikka (peltipurkki) - rakastan peltipurkkeja ja muumeja! Its.as minulla on tuo purkki ja se pienempi musta, mutta olen katsellut takanpäällystää haikaillen kolmatta, koska purkit näyttäisivät paremmilta symmetrisinä (en vieläkään ole päässyt symmetriaongelmastani....).

Kiitos. Et usko kuinka paljon olet auttanut minua tänä vaikeana syksynä. Olo on nyt haikea, ihan pikkuisen itkettääkin, mutta toivon, että joskus vielä tapaamme ihan oikeasti. Sinun kaupungissasi olen käynyt vain yhden kerran, kaksi vuotiaana..... Ehkä olisi jo korkea aika, siellä on kyllä sukulaisia, pikkuserkkuja, joita en ole nähnyt sitten vuoden 80. Minulla on jokaisella SNY-kierroksella käynyt aivan uskomaton säkä ystävien suhteen - tämä on jotain aivan käsittämätöntä! Kiitos SNYni, Teisa, Lapasesta karannut!

Tyhjä olo. Onneksi SP11 viimeinen paketti on vielä tulematta, samoin Knitters'TeaSwap -paketin pitäisi rantautua joskus joulukuun alussa. Ja onhan tuo JouluYllätyskin. Siihen on jo ajatuksia, mutta ei vielä mitään konkreettista.

Neljäs Oi. H....n katit kaatoivat äsken teekuppini koululaukkuuni.... tuli vähän märkiä kokeita, märkä penaali, märkä päiväkirja...