KirsiJ: lukemalla ei ole väliä, kaikki osallistuvat!
Ixu ja Tainuska saivat molemmat 50 000. Se on mahdollista...käsittääkseni jotenkin...laskuri ei reagoi kävijään, joka on käynyt "liian nopeasti" uudestaan. Mutta koska tämä on haaveiden ja hyvän mielen "kisa" molemmat saavat paketin. Eli ilmoitelkaapa yhteystietoja (Tainulin ed. voittokerrasta ei ole enää spostissa mitään muistoa...). woollyvilla @ yahoo . co . uk

Voi, teidän haaveenne saivat minut haaveilemaan. Ihanan lämpimiä ja jotenkin maanläheisiä haaveita. Moni niistä tuntuu tosi omalta - kaikki talo- ja opiskeluhaaveet. Ja oma perhe. Viihdyn yksin, mutta joskus...olisi kiva jos olisi joku jonka olkaa vasten itkeä väsyneenä, joka hieroisi kipeitä hartioita/jalkoja (eka päivät koulussa tuntuvat jaloissa, kun ei ole tottunut seisomaan - enkä osaa opettaa istuen), joku jonka kanssa väitellä ja keskustella kaiken maailman asioista, joku jonka kanssa mennä leffaan ja konserttiin (kaverit eivät kovin usein pysty lähtemään). Ehkä vielä joskus. Olen kuitenkin aikamoinen erakko, koska saan toteuttaa pulinapuoltani töissä. Mitenköhän siis kestäisin sitä, että toinen on "koko ajan jaloissa"? Nyt saa tämä vuodatus riittää! Mutta kisa jatkuu vielä lauantain klo 23.59 asti.

Eka kouluviikko takana. Ja johan on ollut vaiherikas ja piiiiiiiiiiitkä viikko. Ensi viikko menee huomattavasti nopeammin, tiedän. On ollut tosi kiva nähdä vanhoja, omia oppilaita ja kuulla heidän kuulumisiaan. Suren jo nyt, että joudun ensi keväänä luopumaan osasta...(abeista ja yseistä)...ne kun on niin enkeleitä (ok, välillä sarvet päässä, mutta se on vaan tervettä). Uudet seiskat ovat vielä arvoitus, osan olen tavannut jo kaksi kertaa. Kaikki olivat ekatunnin jäykkänä kauhusta, kun ei tiedä mitä toi uusi ope oikein pakottaa tekemään, mitä jos se on kauhea! Mutta yksi porukka oli nähtävästi todennut, että ei se elävältä syö, tänään oli yritystä ranttaliksi laittoon. Yritystä - ei onnistunut.

Huomenna aikainen herätys. Aion kaikesta rallikansasta huolimatta suunnata Jkylään - langat houkuttelevat. Haluan saada lumipalloni valmiiksi!