Edit - kirjoitusvirheitä pois.... ja kutsukin tuli jo.

Kutsua ei ihan näin pikana ole vielä tullut, mutta eiköhän se sieltä huomenna tai sillein. Eli minäkin liityin joukkoon mukaan.

836651.jpg

Omat kilot.... No, minä synnyin aikoinani keskosena,  2160kg. Huutava rääpäle, keltainenkin, ei olisi päästetty kotiin, ellei äiti olisi sattunut olemaan keskolassa töissä. Olin isän äidin ensimmäinen lapsenlapsi ja äidin äidin ensimmäinen samassa kaupungissa. Eli mummot pääsivät pian vauhtiin.... Ja sen jälkeen en ole laihaa päivää nähnyt. Laihtunut olen vain sappivaivojen ja ylävatsan haavaumien takia. Kaikki on tullut takaisin. Jospas nyt ryhmähenki ja -tuki auttaisivat asiaa. Lupaan pyhästi käydä jumpassa kerran viikossa (se sunnuntaijumppa) vähintäänkin, ja jos sille tuulelle satun niin enemmänkin (kun kerran KNV tarjoaa loistavia jumppia samaan hintaan useammankin.

Toiseksi yritän välttää suklaata, keksejä ja muita herkkuja, joille olen niiiiiin perso. SNY-kiltti, otathan huomioon! Lankaa saa kyllä lähettää huolimatta kaikesta siitä mitä tuolla jäljempänä lukee....

Olen jopa värvännyt pikkuapureita. Koska tunnetusti olen laiska liikkumaan, ja koska tässä projektissä "pitää" myös neuloa, enkä osaa liikkua ja neuloa yhtä aikaa, pitänee vain neuloa niin tehokkaasti etten pääse sinne herkkukaapille ollenkaan. Tarvitaan todella mielenkiintoisia neuleohjeita ja apureita. Apurit harjoittelivat äsken (olen muuten oppinut pitämään kameraa käden ulottuvilla koko ajan kaiken varalta) :

836654.jpg

Tämä vielä onnistuu ihan hyvin. Uninen katti ei edes yritä koskea puikkoihin tai lankaan (jonka se tosin kävi hetkeä aiemmin puremassa poikki).

836655.jpg

Tämä on jo huomattavasti haastavampaa, koska tuo toinen ei ole ollenkaan niin uninen.... Koulutusta lisää! Ja huom! Katteja ei ole pakotettu mihinkään, ihan vapaaehtoisesti etsivät näitä nukkumapaikkoja, varsinkin kun tuo wrappi on niiden suosikki.

Langanvähentäminen sitten.... Ei yhtään innosta laskea lankoja. Niitä on paljon, yli 20kg on arvaus. Ja tiedossa on töiden puolesta ihan hysteerinen syksy, varsinkin tuo marras-joulukuu.... Ja lisäksi vielä tiedän jo nyt kaksi vaikeaa tilaisuutta, joissa kyllä annan itselleni luvan hamstrata lisää, varsinkin jos tuo toinen laihdutuspuoli onnistuu. Eli Tampereen messut ja potentiaalinen Tallinnan reissu (viime yönä just puhuttiin tästä puhelimessa). Ongelmana on vielä se, että jos löydän jonkin ihku-pihkun puseron ohjeen, minulla ei ole mitään lankaa (paitsi tumman vihreää Lett-Lopia) tarpeeksi puseroon.... Ja tulossa on ainakin Juulin kehräämien lankojen loppuerä ja jotain on suunnitelmissa tilatakin SNY:tä ja SP:tä varten. Tosin ne langathan jatkavat matkaa joten saldo on plus miinus nolla.

Wrappi sai sitten napit:

836657.jpg

En tehnyt minkäänlaista kursintaa napinrei'ille vaan runnoin läpi, hyvin menivät. Ja nyt helmat ja reunat tosiaan laskeutuvat kauniisti, tuoden epäsymmetrisyyden esille. Yhä edelleen ihanan pehmeä, värit upeita ja tästä tulee syksyn suosikki - niin kauan kuin pysyy kasassa, kissatkin tykkäävät ihan liikaa....

836658.jpg

There's a Finnish Lose-weight-and-yarn-blog starting at the beginning of September - decided to join as I do have too much weight and yarn. It won't be easy..... There will be two occasions when I'll definitely by yarn (a craft fair in Tampere and a trip to Tallinn), but then I'll just have to knit more. The idea is to lose 10% of the amount of yarn you have at the beginning of September by the end of the year. Will do my best, but won't stress. My cats will also do their best to help me.... They keep me on the sofa knitting, I can't get to my cupboards to fetch some chocolate....

The wrap story ended more than satisfactorily. I sewed on some buttons (found in my stash) and this way the wrap stays nicely on my shoulders. And the hem and the borders fall down beautifully. Happy! It's still real soft, lovely colours and I really like it. So do the cats....

My dear SP11, are you there? I know, the round doesn't officially start until on the first of September, but I am an impatient personality.... Have you found the questionnaire? It (or the link) is on the left-hand side bar. And you can get me all the yarn you want to! You don't need care about the yarn-losing thing, SPs are such special occasions that no rules apply - or they do, but I don't care - I'll just have to knit more!