Kaikki hyvin, mutta tein äsken terävän huomion...

Kesäisen fufoilun jäljiltä neuletilanne on pysynyt suorastaan käsittämättömän hyvin hallinnassa. Pahimmillaan (tai parhaimmillaan) on ollut kolme keskeneräistä ja nekin ovat valmistuneet varsin sutjakasti. Mutta äsken katselin olkkaria ja makkaria ja totesin, että fufoilun vaikutukset näyttävät kestävän vain kolme kuukautta tai toisin sanoin ilmaistuna jouluun asti. Kesken tai melkein aloitettuna (= langat esillä olkkarin tai makkarin lattialla tai sohvalla tai pöydällä):

-iskän paita (taattua ufokamaa....olkkarin pöydällä kaikkine tykötarpeineen)
-patalappuja (puikot ja koukku olkkarin pöydällä ja hahtuvat kauniisti leviteltyinä makkarin lattialla)
-pitsisukat (se tilaustyö. Kuinka jokin niin äärettömän simppeli pitsineule voikin olla niin herkkä toteutumaan väärin...olen jo purkanut saman kohdan (n. 4 cm) kolmesti....)
-tumput (langat kulkeneet kaksi päivää mukana töissä, en ole ehtinyt aloittamaan. Pitäisi varmaan kokeilla tuota Tikrun välituntivalvontaneulontaa....huomenna pihalla? Pääsisin taatusti Abigaalan ohjelmistoon.)
-JYV (sohvalla, se lanka ei lopu ikinä)
-pitsihuivi (olkkarin lattialla - oli pudonnut pöydältä...kunhan ehtis)
-Baby Bornin mekko ja ehkä sukatkin (langat sohvan käsinojalla ja ohje jossain tyynyjen välissä tai lattialla)
-Pro T. projekti (langat sohvan käsinojalla ja puikotkin ovat vissiin jo kulkeutuneet sinne)
-Mamman baskeri (aloitettu jo kerran, mutta se lanka tarvittiinkin akuutimmin muualla, ohje pyöriskellee olkkarin lattialla)
-Kaiken kukkuraksi Norot kiljuvat täyttä kurkkua olkkarin hyllyn päältä haluavansa kaulahuiviksi... ja se punainen hahtuvakin saattaisi ehkä, mahdollisesti riittää siihen yhteen ihanaan olkalaukkuun...

278617.jpg

Öööö, tuo muovikassi? No, ne lauantain lohduksi haetut Tovet....tumput? Ei, niitä ei ole tuossa äskeisessä listassa...

278618.jpg

Kas, tuonnekin on joutunut hahtuvaa sekaan....

Ja vielä ne tabletit kanttaamatta ja se 5½ vuotta sitten tehdyn päiväpeiton tikkaus saattamatta loppuun (no, jos aloittaminen kesti ton 5½ vuotta, ei valmiiksi saaminen tapahdu varmaan yhtään nopeammin...) ja kissaristipisto, jo lupailin jo kesällä valmiiksi (yhtään ainutta pistoa ei ole koko vuonna tehty) ja se lahjaksi saatu ristipistorannekoru (aloitettu, mutta nyt hautautunut jonnekkin (käsi)työhuoneen uumeniin).

Ja mitään ei taatusti valmistu, koska tekniikkana tuntuu olevan kaksi kerrosta tätä, sitten kolme tota ja yksi vielä tota....