Istuin tuossa pari tuntia sitten sohvalla kuin tatti. Neuloin kiivaasti ja odotin - turhaan. Eihän tänään tule Gilmoren tyttöjä, eihän tänään ole sunnuntai.... Huomenna töissä voi olla omituinen olo. Ja kiire. Joku ei ole viitsinyt korjata ysin ranskan koetta loman aikana...

Unhottunutta. Sunnuntaina siis hajosi 2,5  mm bambupyörö. Yritin pikaliimalla, mutta heti kun otin puikon käyttöön, se hajosi taas kuin veitsellä leikaten tismalleen samasta kohdasta. Eli varmaan sama viilto aukesi uudestaan. Sitten välähti. Muistelin lukeneeni jostain blogista, että katkaise muoviletku siitä viillon kohdalta, kyni ylimääräinen osa pois bambun päästä ja työnnä letkun uusi pää sinne bambuun. Toimii!!! Nyt minulla on 79 cm pyörö :)

Baijerilaisia tein eilen illalla vielä muutaman kerroksen eteenpäin. Mutta näytti leviävän resorin jälkeen tosi paljon. Ja minä tykkään tyköistuvista sukista. Joten purin kuviokerrokset, poimin viimeiseltä resorikerrokselta silmukat ja vaihdoin samalla pienempiin puikkoihin. Pitää vaan muistaa sitten joskus toista sukkaa tehdessä, että resorissa 2 mm ja muuten 1,75 mm. Muistuttakaa kun ihmettelen... Hidasta touhua, pitsijakun 2,5 mm puikot tuntuvat nyt tosi isoilta :) Hihoissa poikittainen pitsi melkein puolivälissä.

556522.jpg

Mielitty etsiskeli vihreäsilmäisiä bloggaajia. Hailakalta näyttää mutta vihreä se oikeasti on. Ja keltainen. Joku joskus kauan sitten sanoi, että sairaan kissan silmät :) Olemattomat ripset ja raskas yläluomi - sukuvikoja.