Tahdon muuttua karhuksi. Vetäytyä talviunille. Yleensä nukun päiväunia marraskuussa kun on pimeää ja ei jaksa... Nyt, kun lumi vihdoin tuli minun pitäisi kaiken logiikan mukaan jaksaa. Mutta ei. Töistä kun tulen, syön ja simahdan soffalle. Mieluiten nukkuisin suoraan aamuun, mutta olen toistaiseksi onnistunut heräämään puolen tunnin sisällä nukahtamisesta - avoinna oleva tv auttaa. Unitaudiksi tätä kutsun ja tämä tulee joka vuosi. Tulisi edes kunnon flunssa kunnon kuumeella, jotta voisi jäädä kotiin nukkumaan. Mutta ei. Edellisestä kunnon flunssasta (keuhkoputken tulehdus samantien) on jo kolme vuotta.

Toisessa dominossa on jo kantapää ja jotain uuttakin on aloitettu ja muutama mallitilkku kolmannesta tehty. Eli en nuku koko aikaa :)

Tänään sijaistin kollegaa ja opetin tunnin ruotsia. En ole pätevä ruotsiin, enkä ole sitä lukenut yliopiston pakollisen kurssin jälkeen, mutta olin aikoinani hyvä ja tykkäsin. Nyt tuntui, että sanat hukkuvat jonnekin mutta pulpahtavat hetken päästä jostain selkärangasta. Pitää lainata ruotsinkielisiä dekkareita...

Muoriska: kivi-imuri ja lankamagneetti!!! Hih, tätä on nauraa rätkätetty...