Vettä tulee taivaan täydeltä, vaihdoin jouluverhot keittiöön ja laitoin kynttelikön ja tähden paikoilleen. Ja syön piparitaikinaa. Mutta ei yhtään tunnu joululta kun ei ole lunta....

Kuinka monta huovutettavaa voi kerralla työntää pesukoneeseen??? Monta. Pari tuntia sitten pyöri kolme patalappua (joo, lupaan lopettaa niiden tekemisen tässä joskus lähiaikoina), yhdet jättiläisen lapaset (Pirtin alelankaa - pyörivät nyt uudestaan kuudessakympissä, kun ei tapahtunut riittävästi muutosta...) ja ne puna-vihreät Tovet tuolta viime kuun puolelta olivat uusintakierroksella. Tovet ovat nyt täydelliset!

289670.jpg

Yhteen näistä tulee nyt sitten jälkeen päin kiinnitettävä tähti (pitäähän sitäkin kokeilla!) ja muihin pitänee kehitellä jotain muuta koristelua... Tuossa sinisessä on kolme säiettä kerralla, olisi saanut olla neljä - kuinka voikin olla niin ohutta hahtuvaa! Keskimmäinen loppui totaalisesti, alareunaan en enää saanut virkattua reunusta, mutta ei haittaa eikä erotu. Hullu huovuttelija!

Kaksi joululahjaa ja yksi tilaustyö on pakko tehdä. Mutta paljoa muuta mieli tekisi. IK tuli vihdoinkin eilen!!! Voguelle lähetin sähköpostia...

JYV on melkein valmis!

EDIT kymmenen minuuttia myöhemmin: Pirtin alelanka päästää sitten väriä 60 asteessa... Onneksi seurana oli tumman punainen lakana, oranssi pöytäliina ja parit nilkkasukat... joiden valkoiset osat ovat nyt sitten vaaleansinisiä... Lapaset ovat vieläkin isot, mutta menevät kyllä aikuiselle miehelle tai sitten vähän nuoremmalle toisten lapasten päälle. Pelkäänpä kuitenkin, että kummipoikani käpäliin ne ovat liian isot, on hennon puoleinen poika. No, jospas lahjoisin takkapuiden toimittajaani (serkun mies).... Onneksi kummipojalle on jo se Wavy-huivi.