Rebekka haastoi.

"Meemi: Mistä bloginimesi on peräisin?

Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä.
Mistä ne ovat peräisin?
Mikä on niiden tarina?
Mikä on sinun tarinasi? Oliko sinulla vaikea löytää/keksiä blogillesi nimi?
Kerro blogisi nimen ja/tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin."

Löysin blogit ja rakastuin heti. Oma blogi oli saatava sillä punaisella sekunnilla - eli blogin nimeä ei kauaa mietitty (näin näyttää olleen useimmilla). Halusin jotain käsitöihin liittyvää, mutta kuitenkin sellaisen, jossa ei ole oma nimi ja sellaisen jonka voi kyllä hyvällä tahdolla käsittää laajemmin.

Langanpätkiä - no, käsitöitä ilmiselvästi. Mutta myös pätkiä elämästä muutenkin. Vasta jälkeenpäin tuli mieleen tarkastaa, ettei ole muita saman nimisiä... Ei ihan. Joskus on tosin harmittanut nuo ä-kirjaimet, kun ne eivät oikein ulkomailla taivu, mutta toisaalta olen suomalainen ja ylpeä äidinkielestäni!

Villasukka-nimimerkki taas. Yksinkertaisesti rakkain neuleeni on villasukat. Niihin en kyllästy ikinä. Tai, onhan tuolla kahdet joihin ei ole koskettu kuukauteen, kahteen....  Halukkaat tuntekoot itsensä haastetuiksi :)

761283.jpg

Kyllä tämä neuleblogimaailma on muutenkin aivan ihmeellinen. Ulkopuoliset eivät käsitä tätä alkuunkaan: kuinka autetaan keräjämillä tuntemattomia, lainataan kirjoja ja lehtiä, on snytä ja muuta vaihtoa, tavataan tuntemattomia. Tai oikeasti, eihän sitä olla tuntemattomia jos on blogattu ja kommentoitu iät ja ajat. Tämä tuli todistettua eilen. Ilu ja minä tapasimme ihka oikeasti ja kas, koko ilta humahti puhuessa musiikista, opettamisesta, lapsista, Keuruusta, harrastuksista, käsitöistä, neulomisesta, kehräämisestä, värjäämisestä, ruuasta - kaikesta. Ihan kuin olisimme tavanneet ennenkin ja toivottavasti tapaamme uudestaan. Kiitos, kehräysinto on lievästi ilmaistuna pilvissä.... ja visa vinkui...