1063338.jpg

Ei enää niin pieniä kissoja (milloinkahan tuo laskoskaihdin tulee rominalla alas...), mutta pieniä sukkia. Kevättalvella neljä vuotta täyttävälle, pyynnöstä. Yritän ehtiä huomenna postittamaan. Langoista. Vihreä oli alunperin sitä maastovihreää Nallea, mutta koolasin joskus ne beessit osat pois. Toinen oli alunperin sini-turkoosi-kirjavaa Nallea, mutta se koki aika ison muodonmuutoksen. En tiedä onko tämä ehdoton minun henkilökohtaisen rumasukkakisani voittaja? Varmaan on. Mutta kelvannee. Näihin kului yhteensä 78 grammaa lankaa ja puikot olivat 3 mm bambut.

1063336.jpg

Ei kuvaa ilman kissoja. Värit ovat vähän hailakat, sisällä ei tunnetusti kuvia saa oikein onnistumaan, ja ulos en päiväsaikaan näytä ehtivän.

Tänään tuli lunta!!!! Paljon!!! Nopeasti!!! Ja jaettiin wc- ja talouspapereita ja sekoiltiin ja oli kiire ja huominen kauhistuttaa jo etukäteen, kun taas on vissiin kiire.... Tänään en ole korjannut kokeita - en jaksanut. Tänä aamuna nukuin melkein pommiin ensimmäisen kerran 11 vuoteen! Eli väsy olen. Onneksi lauantai ja messut ovat lähellä! Joku oma tekele, josta tunnistaa on varmasti minunkin päälläni. Ehkä se vihreä kietaisujakku - tykkään siitä ihan älyttömästi vieläkin.

10%: 2836g - 533g (se takki) - 99g  (lapaset) - 78g (nämä sukat) = 2126g eli parempaan suuntaan menossa. Paitsi että lauantaina.... mulla on lupa! ostaa mitä mieli tekee....

IK holiday tuli (tilasin reilu viikko sitten), kaikkea kivaa, voi kun ehtisi....

Päivän paras keksintö: Otetaan kaksi kahjoa kissaa. Otetaan yksi vähän litsu kirsikkatomaatti. Otetaan tyhjä kirsikkatomaattirasia. Laita tomaatti rasiaan, sulje kunnolla, laita rasia tiskipöydälle (lattia ei kelvannut). Anna kissojen löytää, pähkäillä, raivota ja leikkiä. Meni sujuvasti puoli tuntia ennen kuin saivat auki ja jalkapallon käyttöön.