Monna! Unohdin täysin eilen, piti kertomani seuraavaa: Keuruulta löytyy tavallisten kauppojen Novitavalikoiman lisäksi satunnaisesti lähinnä hahtuvaa Pellava-akasta (Vanhan Kirkon vieressä) ja tosi hyvä valikoima ja palvelu Palarannasta (edellisestä vähän eteenpäin). Hoitivat viime viikolla mulle villaloimen, pitäisi vaan raivata työhuone, jotta pääsisin käsiksi puihin ja saisin jotain aikaiseksi....

Makepeace - niiaan ja kiitän! Edelleen jakaminen - jos voisin, laittaisin tähän luettelon kaikista 904:stä blogista joita listaltani tällä hetkellä löytyy. Eilinen palkitseminen tuntui jo hankalalta valikoimiselta, joten kaikki lukijat, jotka tänne eksytte, olkaa hyvät!!!

814700.jpg

Maanantaina alkaa koulu - opettajien osalta. Uusi vuosi alkaa minulle ja päiväkirjalle. Viime vuonna päiväkirjan kannet olivat vauvan kakan väriset, joten jotain oli tehtävä ja päiväkirja sai tilkkukannet. Ne ovat jossain odottamassa pesua ja paikkausta - kulmat hajosivat. En löytänyt niitä, joten tein uudet, vaikka tänä vuonna kannet ovatkin ihan ok tumman siniset. Mutta kun eilen vastaan tuli rikkinäinen vaaleankeltainen lakana.... ja sain idean.

814704.jpg

Lakanasta ommeltu pika-pikaa irtokannet ja tekstiiliväreillä töpötetty sabluunan avulla ruusunen. Kaikki tarpeet löytyivät kerrankin omista varastoista. Etu- ja takakannet ovat samanlaiset.

Lopuksi kissauutiset. Tänään on opittu hyppäämään makkarin lipaston päälle ja hajotettu yksi valokuvakehys. Kehys on muuten ihan liimalla paikattavissa, mutta uutta lasia en taida hommata. Tässä yksi kivasti epäonnistunut otos hirmuisesta syöpöstä :) Katti on muuten leikkimässä vanhassa ämpärin muotoisessa korissa. Kori oli minulla jo 70-luvulla - säilytin siinä barbinvaatteita. Tosin noita irtotikkuja saa olla vähän väliä tarkastelemassa ja poistamassa - mutta valvottuna erinomaisen hyvä lelu. Varsinkin kun se on kyljellään ja kamu sen sisällä ja toinen ulkopuolella pyörittelemässä - siis sillein sirkustyyliin.

814707.jpg

School year begins next Monday - for the teachers. Our students don't come in until Tuesday. So I got my new teacher diary. This year the covers are ok, dark blue. Last year they were baby poo colour.... so I made my own covers. Though the dark blue is ok, I still want something of my own. So that's why I cut my old pale yellow sheet, sewed the covers and then with textile colour and a plastic pattern made a rose. Amazingly all the materials were found in my own closets!