Vau, mitä ihania vinkkejä teillä on! Osa on tuttuja (hakaneulat ja laastarit aina mukana, olen kävelevä apteekki, veroprosentin nosto ja kaiken maailman listat). Ja monta aion omia välittömästi....kuten pikkupenaaliin tarpeelliset neulontatykötarpeet - se on helppo napata mukaan  (Kiitos Petra!), leivontareseptejä pikkulapuille ja kaapin oveen (Kiitos Ellu!) ja ideakirja (Kiitos useammalle kommentoijalle!).

Teille kaikille kiitos kauniista sanoista! Ja osallistua saa vieläkin, kunnes vedän pelin poikki.

Jäin miettimään tätä bloggaamista. Ahkeruutta. Miksi ihmeessä joka päivä? Ei se ole mikään pakko, mutta kun tuntuu, että tarvitsen tätä oman mielenterveyteni takia. Tämä kuuluu arkirutiineihin. Alunperin, ihan pikkuisen vaille vuosi sitten, ajattelin vain laittavani esiin töitäni. Itselle muistiin, kun olen vuosien varrella tehnyt vaikka mitä ja jo unohtanutkin... Mutta koko ajan yhä enemmän tästä blogista on tosiaankin tullut päiväkirja, jossa pohdin sitä, mikä on mietityttänyt päivän mittaan, mitä on tapahtunut. Bloggaamisen myötä olen rakastunut valokuvaamiseen ja haaveilen koko ajan paremmasta kamerasta.

Tällä hetkellä olo on jakautunut. Kesken on vain isoja töitä.....ei huvita, vaan on kauhea hinku aloittaa jotain  (mieluummin useampia) nopeaa ja pientä....Pirkassa oli kivoja ohjeita.... Socks, Socks, Socks tuli Lappikselta ostettuna (tykkäsin varsin monista malleista, Kiitos!)....Oulun Akateemisessa oli kuulemma jo uusinta Vogue Knittingiä (missä on minun kappaleeni, oi armas Suomen Posti?)....

235216.jpg

Hilma, kyläilijä reilun viikon takaa.... Mietin muuten jossain vaiheessa, huvittuneena, arvonnan aiheeksi montako kuvaa yhdestä kissasta voi ottaa vajaan kahden vuorokauden aikana? 43.