Selityksiä päivitystahdin hidastumiseen. Tai oikeastaan selitys. Työt. Maanantaina kokeita, tarkistamista, sähellystä Pariisin matkalaisten wc- ja talouspaperimyynnin kanssa, ja lisää sähellystä koulun kirjaston kanssa (joku oli taas unohtanut ilmoittaa minulle tietokantaohjelman päivityksestä....).

Tiistaina molemmat sähellykset jatkuivat, ja lisää kokeita ja tarkistamista ja yksi kokous, ja älytön määrä tarkistamista myös kotona illalla. Tänään alkoi onneksi uusi jakso, mutta silti olisi tarkistamista (ja on vielä huomiselle ja perjantaillekin), ja paperisähellystä (rekkamies soitti:"Ne vessapaperit olis nyt täällä""...TÄ! Huomennapas!" Siis sähellystä lisää jotta saatiin joku vastaanottamaan ne.). Kokeiden palautusta ja uusien kurssien aloitusta ja paljon hyviä neuvoja - toivottavasti joku on kuunnellut.

Johonkin väliin - lähinnä aamuihin ja öihin - on mahtunut sähellystä kattien kanssa. Niistä on tullut kulinaristeja. Äsken yrittivät ryöstää mun mozzarellat ja kauraleipäkin maistuisi..... Piki roikkuu urakalla laskoskaihtimessa, edes suihkupulloisku ei enää tehoa, päinvastoin.

Jotain on neulottu ihan vähän, mutta 3/4 on valmiina. Heti kun ehdin kotiin päivänvalon aikaan, kuvaan. Ja ennen kuin lähetän eteenpäin. Palkinnot postitettu maanantaina - unohdin kuvat. Salaiset paketit lähtevät toivottavasti perjantaina.... Tai sitten ensi viikon lopulla - ei meinaa ehtiä postiin.

1060670.jpg

Indy pesee Pikiä. Nämä ihan oikeasti pesevät toisiaan urakalla. Mutta likaavat siinä sivussa ikkunoita (kuinka paljon nenän/tassun jälkiä mahtuukaan ikkunalaseihin?). Verhot yhä rusetilla kuten näkyy.