Ja sama meno kuin eilen jatkui....Pikapyöräilyä, asioiden hoitoa, sähellystä niiden kurssivalintojen ja lukiolaisten kanssa (tosin nyt vain välituntisin - hyvä että syömään ehti!). Illan kruununa Naisvoimistelijoiden kevätnäytös. Kyllä kaikkein  hellyttävintä olivat ehdottomasti vanhempi-lapsi ryhmän äidit ja pikkuiset (yhtään isiä ei ollut uskaltautunut mukaan - NV:lla on kuitenkin Keuruulla Köriläät-ryhmä, eli miehiä ei ole unohdettu). Äidit olivat possuja ja pienillä oli korvat ja häntä - jotka esittivät sitten mitä tahansa taustamusiikissa mainittua eläintä - södejä. Salissa oli 400 tuolia, ja lisää kannettiin. Ohjelman loppuessa vähän yli kahdeksan oli myös happi loppu ja salin lämpötila saunalukemissa. Onneksi sali menee remonttiin nyt kesällä.

Tänään on neulottu vain ysin ranskan tunnilla, kun katsottiin videota. Ja nyt aion majoittautua telkkarin ääreen ja saada jotain valmista aikaiseksi. Johonkin kommenttiin piti sanoa jotain, mutta en nyt muista mitä. Huomenna?

ps. On muuten peffassa (lihaksissa ja luissa) kipeänä kaikki mahdolliset paikat. Sitä se teettää kun polkee työmatkoja eka kerran sitten alkusyksyn...