Tänään, tärkein:
The most important:

995950.jpg

Secret Palini lähetti paketin - ulkomaan reissultaan! Phildar - monta ihan hyvän näköistä ja potentiaalisesti toteutettavaa ohjetta, ja ihanaa lukea ranskaa! Kortti ja mittari silmukkamäärien laskemiseen. Jos ymmärsin oikein, pitää neuloa mallitilkku ja sitten tuo kertoo paljonko silmukoita tarvitaan milläkin puikkovahvuudella. Kätevä, pitää testata. Ja suklaata - tämä on uskomatonta, mutta ostin itse tasan samaa suklaata maanantaina Tukholmasta, söin sen keskiviikkona ja tuskailin kun en ostanut enempää, kun tuo oli parasta suklaata ikinä - ja kas tässä, lisää! Söin jo ;) Kiitos nappiin osuneesta paketista!

My Secret Pal sent a package from abroad. Phildar has many good looking and potentially knittable patterns, and it's lovely to read in French! A card and a gadget for counting the number of stitches you need. I have to try this one in real life. And chocolate - this is unbelievable, but I bought the very same chocolate on Monday in Stockholm, ate it at home on Wednesday and regretted not having bought more as this is by far the best chocolate ever! And here I have more! I ate it already ;) Thank you for a very "me" package!

Sattumalta juuri tänään lähetin minäkin Secret Palilleni lokakuun paketin. Ja Knitters' Tea Swapin kamulleni Kanadaan myös muhkean paketin. Ja ostin merkkejä ja huomasin kantaneeni postiin 50 euroa.... Eikös posti voisi myös panostaa jonkinlaiseen yksityishenkilöiden kanta-asiakasohjelmaan? Noihin paketteihin sain uppoamaan 900 grammaa lankaa, eli 10% tilanne parani huimasti (tai oikeastaan päästiin siihen mistä syyskuun alussa lähdettiin liikenteeseen): 3 437 g - 900 g = 2 537 g

My Pal and my Knitters' Tea Swap friend, Leigh, your packages left today!

Kissat. Hilma lähti just äsken kotiin. Yöt menivät yllättävän hyvin kaikki kolme kattia ja minä samassa sängyssä. Päivisin makkari oli Hilman valtakunta, tosin tänään kaikki mahtuivat murisematta jo saman lipaston päälle ja näinpä pari kertaa jomman kumman pikkukissoista nenä kiinni Hilman nenässä - murisematta. Hilma ei tosin suostunut syömään muuten kuin makkarissa, samalla silittäen ja hellitellen, ovi kiini - työrauha se olla pitää.

995962.jpg