Muiden vapputouhut ovat parhaimmillaan, minä vasta teen lähtöä. Mutta kun kaverit ovat olleet tänään töissä, aloitamme peli-illan (lähinnä Triominosta ja Aliasta, jos desibelitaso pysyy hillittynä - naapurit nähkääs) ja syömisen. Sitä ennen loput ufot, tulevat fufot! Toivoa sopii ainakin ;)

73909.jpg

Muistatteko nämä? Viime joulukuulta. Lanettia ja kakkosen puikot (=cocktailtikut). Ei iske ja tulossa on jättiläisen lapaset. Tekisi suunnattomasti mieli purkaa. Ja tehdä vähän enemmän oman kokoiset lapaset. Tod.näk. purkuun.

73911.jpg

Voisinkohan lahjoittaa tämän Hesarin sarjakuvista tutuille Kamuille, Katti varmaan tarvitsisi uuden rakkaan sukan. Tämä on tehty viime syyslomalla Ikean reissulla. Paria ei tullut aloitettua, varmaankin armottoman kikattamisen takia... Pätkävärjätty on Isoveljeä, valkoisen täytyy olla 7veikkaa, puikkokoosta ei hajuakaan... Toisaalta jos arvaan puikot oikein nämä olisivat tasan tarkkaan sopivat serkun tytölle. Katsotaan.

73914.jpg

Tästä piti tulla jo viime kesäksi mutta tulee ehkä täksi kesäksi lyhythihainen pusero itselle. Malli on jostain viime kesän Modasta. Lankana Samos. Blogien perusteella tosi monet tykkäävät tosi paljon Samoksesta. En osaa oikein analysoida miksi, mutta itse en kauheasti tykkää Samoksesta. Mutta tätä ei voi jättää kesken. Alaosaan muistaakseni tehdään resori erikseen, kiinnitetään virkkaamalla.

73915.jpg

Ekaa hihaa on tehty tämän verran. Mallineule oli ihan mukavaa ja helppoa.

73916.jpg

Tuoreempi ufo. Eli vasta huhtikuun alussa aloitettu Novitasta bongattu pitsineule. Oli lehdessä vaaleanvihreänä. Valmistuu varmasti, heti kunhan kerkiän. Alkaa pikkuhiljaa tuntua, että tulee kiire kesä...

73917.jpg

Herkkää pitsiä Idenan Mohair Luxista. Väärä lanka, koska on niin karvainen, mutta luotan, että pingotus tuo kuvion paremmin esille. Hidasta tehdä, mutta tykkään tosi paljon. Ajattelin alunperin lahjaksi, mutta en ole enää ollenkaan varma, haluanko luopua tästä. Montako huivia yhdellä ihmisellä voi olla? Ei ufo, koska tätä tehdään koko ajan. Miten tämä muuten pingotetaan? Tuo reuna meinaan. Pitääkö jokaiseen lankalenkkiin laittaa nuppineula? Jos laittaa vain sinne tänne, venähtääkö osa isommiksi? Omistan kyllä aika paljon nuppiksia...

Hauskaa vappua!