Ensin käsityöasiat. Tein tänään testipatalapun lempparihahtuvastani. Sitä Vehkomäen maatilalta saatavaa äärettömän kauniin väristä. Ja sopivan tanakkaa patalappuihin. Se sini-liila pari postausta taaksepäin oli kyllä ihan liian luirua, sitä pitänee laittaa kolme säiettä seuraavalla kerralla. Joo, kyllä aion senkin vielä kuluttaa näihin tekeleisiin.

Knitting. Today I knitted a kettleholder out of my favourite fleece. It's absolutely beautiful and thick enough for a good sturdy panholder. The one I used a couple of posts back was too sluggish and thin.

Mutta testausta. Eli tikutin yhden mohairista virkatun tähtösen kiinni pannulappuun. Ja varmuuden vuoksi vielä ompelulangalla - se on niin ohutta, että vaikka uppoaisi kokonaan hahtuvan sisään, ei haittaa.

Testing. I needle felted a mohair crocheted star onto the panholder. And to be on the safe side I sewed it a bit as well.

Näin kaunista oli ennen pesukoneeseen menoa. This sweet before the washing machine.

287285.jpg

Suloinen - saas nähdä miten käy.... Tuolla se jurnuttaa yökkärin ja vähän muunkin pyykin seassa.... Huomenna näette... :) En ole pitkään aikaan jännittänyt näin hirmuisesti pesukoneen pyörimistä.

Adorable - we'll see how it goes... There it goes around and around with the laundry... Wait 'till tomorrow... :) I haven't been this excited about the washing machine running for a long time.

Muuta. Se #¤½%# :n videoneuvottelu ei toiminut. Vei kaksi tuntia ja minut + yksi mies meidän talosta ja kaksi miestä kaupungintalolta ennenkuin homma alkoi sujumaan. Palomuurionkelma ja yksi piuha oli jostain kaapista irti... No, sitten toimi. Mutta en heti voinut neuloa, koska tiesin, että pomo on tulossa katsomaan... ja se ei varsinaisesti ole kieltänyt neulomista työajalla, mutta ei kyllä ole vaikuttanut huumaavan ilahtuneeltakaan... No, tietenkään en jaksanut istua kädet sylissä ja kuunnella pajatusta ruudusta, joten kaivoin puikot ja hahtuvan (tuon ylläolevan) esille. Ja tietysti se pomo sitten tuli! Mutta ei sanonut mitään, ei edes katsonut sillain... eli taitaa sopeutua meikäläiseen pikkuhiljaa :) Ja huom! Neulon töissä vain silloin kun siitä ei varmasti ole kenellekkään mitään haittaa. Esim. torstaina kokeen valvonnassa varmaan neulon koska ei ole mitään tarkastettavaa.

Eikä se KNV:n joulunäytöksen juonto tietenkään kelvannut heti. Kuvia pitää saada lisää. Eli väännän huomisiltana uutta versiota, jota en kyllä pahemmin ehdi testaamaan....