Kaunis kiitos teille kaikille! Jakku oli tänäänkin töissä päällä ja voi että tykkään siitä hirmuisesti!

Ja kiitos teidän vinkkienne, soitin tänään Postin asiakaspalveluun ja ystävällinen naisääni lupasi lähettää minulle keltaiset "raamit". Kyllä niitä siis jaetaan myös yksityisasiakkaille. Ja Annen mainio minigrippussivinkki on myös laitettu korvan taa muistiin! Miksi minä en muuten ole sitä tajunnut - käytänhän pusseja muuten vaikka minkä pikkusälän (mm. sanapalapelien) säilytykseen...

Routa, kyllä minäkin olen kalkkis :) En ymmärrä vyötäröä kainalossa mutten myöskään vyötäröä takapuolen puolivälissä... Olen 80-luvun nuori ja tiedän minne vyötäröni haluan... Tosi se on vähän kadonnut tässä vuosien kuluessa....

IsoGnu, inhoan syvästi tuota kirjainjutskaa kommenteissa, mutta pakko oli ottaa käyttöön, alkoi olla spammia sen verran. Itselleni tuottaa suuria vaikeuksia erottaa R,K ja B toisistaan. Tai tuotti kunnes istuin miettimään miten ne oikein erottaisin ja tein muistisäännön: B.ssä kaikki luukut kiinni sekä ylhäällä että alhaalla. R on auki alhaalta ja K on aina auki. Tällaiset omituiset muistisäännöt kuuluvat muuten elämääni, esimerkiksi liian samannäköiset oppilaat saavat näitä ja jotkut kielioppi- ja sanastoasiatkin.

Naapurit maalaavat autokatos/roskis/pyörävarastopömpeliä. Minulle on kuulemma varattu se pienin seinä eli postilaatikkoseinä. Tykkään maalaamisesta joten huomenna suti heiluu!

Yksi keskeneräinen sukka valmistui eilen mutta esittelen vasta kun parikin ilmaantuu.

Tänään tunnilla oli taas rakkaan luokan X parissa hilpeitä hetkiä. Muistelimme vaatesanastoa ja kuvailimme omia ja toistemme asuja. Jostain minulle täysin käsittämättömästä syystä kesken kaiken kuului kovalla äänellä:"No, sillä on lättäjalat!" Johon toinen oppilas, joka ei tiennyt yhtään miten tämä liittyi mihinkään (kuten en minäkään) heti perään:"Mitä on lättäjalka?" No, eipä siinä auttanut kuin selittää ja NÄYTTÄÄ omalla koivella mitä se oikein on... "Tuu näyttämään tällekin puolelle, miä en nää!!"