Voi miksi tämä ikuinen talvi ei voisi jo loppua.... Siis rakastan kaikkia vuodenaikoja - niiden alkaessa, kun ne ovat vielä uutta ja kivaa. Mutta nyt kiitos riittää jo. Lunta on siis tullut taivaan täydeltä koko päivän. Ei mahdu enää mihinkään - kolaaminen on siis entistä hankalampaa. Täysi oli postilaatikkokin. Pirkka. Monet ovat harmitelleet saaneensa postissa revenneen Novitan, mutta minä sain revenneen Pirkan. Kivoja ruokaohjeita, varsinkin ne suklaa-sellaiset.... Ja Niksi-Pirkasta sai taas hyvät naurut. Vogue Knitting. Juuri kun kerkesin leveilemään, että talvinumero tuli vasta viikko sitten, että kauankohan saa kevättä odotella? Tuli ja KERRANKIN minä huomaan jotain. Olen kateellisena ihaillut tarkkasilmäisiä, jotka aina huomaavat lehdentekijöiden mokat puutteet, ja kerrankin minä myös:

57529.jpg

Vasemmalla Vogue Knittingissä ollut Gedifran mainos. Oikealla Moda. Modan ohje on kyllä Gedifran langalle, mutta missään ei lue, mistä ohje+malli on ryöstetty. Minusta olisi kohteliasta ja oikea laittaa ko. tieto näkyviin. Kaipa he oletettavasti ovat jotain mallin käytöstä maksaneet?

Voguessa oli taas kaikkea mahdollista ("taas" - tämä oli siis toinen ikinä näkemäni numero - kokemuksen syvä rintaääni taitaa kehittyä minulle poikkeuksellisen nopeasti). `Lehdessä on valtavasti mainoksia, jotka pahaksi onneksi ovat yleensä ottaen tosi houkuttelevia ja kauniita. Kummallista, että mainosten lukemiseen menee niin paljon aikaa...ja houkutusten vastusteluun...näen varmaan unia ensi yönä, lankaunia, puikkounia, neuleunia... Paljon pitsiä, josta pidän, mutta oli kyllä joitain tosi eksoottisia systeemejä - Ziina kerkesi jo kuvaamaan pahimmat outoudet. Eniten innostusta ja "tahtoo-langat-nyt-just-ja-heti" -fiilistä minussa herättää tämä:

57532.jpg

Ehkä himpun verran pitempänä versiona (inhoan selän jäämistä paljaaksi), juuri noilla pitkillä hiuksilla ja massiivisilla, mutta näteillä aurinkolaseilla varustettuna.