Kiitos kaikille ihanille kommentoijille. Se on ehkä vallitsevin luonteenpiirteeni - tuo positiivisuus - välillä ärsyttävyyteen asti (oppilaiden mielipide). Mutta en  jaksa muuten tätä synkkää ja kiireistä syksyä, ellen saa nauraa ja nauttia auringon pilkahduksista :)

Kissoilla meni tänään unirytmi sekaisin. Ne nukkuu nyt! Eli ei toivoakaan saada niitä nukkumaan tunnin päästä.... Pääsin, siis ihan oikeasti lähdin tänään töistä puoli kolmelta! Kokeet ja tiivistelmät matkasivat mukanani kotiin ja ensimmäinen pino on nyt hoidettu. Oli muuten tasan tarkkaan neljäs kerta tänä syksynä kun lähdin ennen kolmea. Kissat olivat nukkumassa sohvalla kun tulin kotiin. Nousivat hitaasti venytellen, selvästi erittäin äimistyneinä aikaisesta saapumisestani. Ja nyt nukkuvat. Käytiin me tänään katsomassa luntakin:

978063.jpg

Oli mielenkiintoista, varsinkin rännistä tippuvat vesipisarat, mutta paleli, oikein tärisytti ja tutisutti myös. Ei oltu kauaa.

Se ylhäältä alas -takki on kyllä oikea testauskappale. Ensinnäkin, eka ylhäältä alas ikinä. Toiseksi, eka raglan kahteenkymmeneen vuoteen. Kolmanneksi ne steekit (neuleen leikkausta, iiiiiik! - siis jos sitten joskus uskallan. Jos en uskalla, mulla on sitten pusero,  jossa on kummallinen pystyraita helmineuletta keskellä edessä.) Neljänneksi, hihoissa testailen (just aloitin) magic loop -tekniikkaa ihan ensimmäistä kertaa. Mitähän vielä keksisi?