Susanna: ihku-pihku lammasnappien ostopaikkana oli Garnkorgen lahden toisella puolen. Bongasin tämän putiikin jostain blogista, en muista mistä. Tilasin itselleni mustia samanlaisia nappeja, mutten silloin aikoinaan esitellyt, kun pelkäsin paljastuvani. Ja nyt en voi esitellä, kun en löydä nappipussia.... No, kyllä se joskus esiin pulpahtaa.

Kissakuvahaasteena on tällä viikolla maastoutuminen. Modernin kissan on sopeuduttava ympäröivään maastoon. Enää ei riitä pelkkä vaaniniminen matalassa heinikossa tai hännän ujuttaminen puun taakse, on osattava sopeuttaa myös ympäristöä omaan itseen.

1077031.jpg

Nämä herrat osaavat mukauttaa ympäristöään upeasti. Kaadetaan kuivausteline, saadaan pehmikettä (lämmitetylle) kylppärin (kovalle) lattialle. Parasta on jos vaatteet ovat väreiltään kissoihin sointuvia - eli nuo punaiset pitkikset ja vihreä pusero pitäisi poistaa muun huushollin puolelle raahaamalla, mutta oli tainnut väsymys yllättää. Ympäristöä voi yrittää muuttaa myös sulka karvasadolla - tartuta mahdollisimman monta omaa karvaa ympäröivään huusholliin.