Olemme Hilman kanssa tänäänkin harrastaneet yhdessä sylineulontaa. Tänään tosin oltiin jo niin kotoisissa tunnelmissa, että piti myös kehitellä leluja - tai muuten rottinkikorit ja paperinarumatot alkoivat kiinnostamaan liikaa. Eli vanhan kunnon lankakerän jämä pitkällä hännällä ja sitten minä roikotin ja heilutin lelua ees taas. Ja kissalla oli hauskaa. En vain onnistunut saamaan yhtään järkevän tasoista kuvaa yhdellä kädellä....Kuvia on kyllä muuten tullut otettua...liikaakin....kissa eestä....kissa takaa...kissa istuu...kissa makaa....

Muutakin. Valmista.

224020.jpg

Ohje: Lainesukat Ullaneuleesta. Sovellettu sen verran, että kantapäätä aloittaessani lisäsin minikantalapun (eli sain samalla myös minikiilan nilkkaan) ja varpaiden päättelyä en jaksanut lukea (ohje oli jossain), joten tein sen perinteisen nauhaversion.
Lanka: SNY:ltä saatu Online linie 3, Supersocke 100, 75% villaa ja 25%polyamidia. Todella hyvän ja napakan tuntuista. Lankaa meni 63g.
Puikot: upouudet 2,25 mm metalliset (tästä vielä joskus lisää kommentteja eri postauksessa...)

Sukista tuli äärimmäisen sopivat. Nämä menevät takuulla talvikenkäänkin, ellen ehdi ennen kunnon pakkasia kuluttamaan puhki... Tämä lankaa tuntuu mielestäni siltä kuin ohuen sukkalangan tuleekin. Pehmeä, mutta napakka. Aavistus villan karkeutta, eli lämmin. Mutta tuntuu kuitenkin kestävältä, eikä muoviselta.

Nurjapuolikin on kaunis!

224024.jpg

Nyt jotain....ehkä yksi ufoutumisvaarassa oleva. Ensin kuitenkin omenapiirakkaa!