EDIT klo 18.45: Tiedoksi vaan kaikille: Fleece Artistin ihku-pihku merinovillainen sukkalanka päästää sitten väriä 40 asteen konepesussa..... (mun koneeni ei tunne 30 astetta). Nyt on sitten kivoja vaaleanvihreitä alushousuja.

Eilinen ilta meni selaillessa neulekirjoja - tahtois aloittaa jotain kivaa, mutta mitä? Jotain tuli aloitettuakin, oli pakko, koska tänä aamuna vein kaverini silmäyksikköön Jkylään ja tiesin joutuvani odottamaan. Ja sitten käytiin pikashoppailemassa. Kantokoppa ja leluja kateille löytyi - tosin sellaisen pienen hiiren jouduin hetken leikkimisen jälkeen takavarikoimaan, koska Piki kävi niiiiin murisevaksi ja omistushaluiseksi, että Indy näytti ihan yksinäiseltä.... Pallot on kivoja - tosin ilman kulkusia ne olisivat vielä kivempia.... yöllä varsinkin... Viime yönä katit nukkuivat 6 tuntia putkeen, minä en. Hankala kääntyä edes unessa kun kaksi kissaa nukkuu kaulalla :)

Sny-asiat pyörivät tiukasti mielessä. Haluaisin tehdä jotain omalle snylleni. En vain saa millään päätettyä mitä, ideoita onneksi piisaa, joten eiköhän tuo alitajunta tee valinnan jossain vaiheessa. Oma Snyni on myös kommentoinut parikin kertaa - ja joka kerta tuntuu sellainen kiva kutina vatsanpohjassa ja jännittää mukavasti!

Ai niin. Shoppaillessa löytyi vihdoinkin oikeaa kokoa ilmatiivistä säilytyslaatikkoa. Ei tosin oikean värisenä, mutta kun ei ollut sentään vaaleanpunainen ja hintakin oli kotikaupunkia alhaisempi, niin useampi kappale lähti mukaan. Tänään järjestän lankani (ne loputkin, jotka eivät mahtuneet kahteen ekaan laatikkoon viime viikolla) uudestaan.

772815.jpg