SE on valmis. Siis "pienehköjä" viimeistelytöitä lukuunottamatta. Valitettavasti en jouluteknisistä syistä voi esitellä, näyttää kuvaa, kertoa yhtään yksityiskohtaa... tai sentään. Paino on 188g :)

Lapaskuu loppui, mutta vaihde jäi päälle. Ja kokeiluhulluus. Yksi pariton ja peukaloton tehty, toivottavasti huomenna koulutus videoneuvottelun kautta sujuu hyvin (siltaa ei ole testattu...) ja saan parin aikaiseksi. Se oma 10 minuutin opetustilanteeni on yhä edelleen tekemättä.... aiheen olen päättänyt. Enkä kyllä sen kummemmin aio valmistellakaan, kun yritän epätoivoisesti löytää yhden vanhan cd:n.

KNV:n power pointein toteutettava joulunäytöksen juonto on tehty. Tosin kuulemma siihen olisi vielä jokin "kuvaidea", mutta se on myöhäistä nyt! Itsenäisyyspäivänä periaatteessa ehtisin sille jotain vielä tehdä, mutta se on vapaapäivä - neulontapäivä.

Pannulappu + virkattu tähti -idea on testaamatta, olen koko päivän puhunut itseäni ympäri, vakuutellut, että se onnistuu, voinen kokeilla lempparihahtuvastani. Vielä tänä iltana kerkiää ihan hyvin, Sormusta katsellessa.

MIKSEI kukaan ikinä ole kertonut miten helppoa lanttulaatikon teko on? Siis valmiista soseesta. Ja taivaallisen tuoksuista ja hyvää!!! Tästä lähtien teen aina itse!