Olen koko eilisen illan ja tämän aamun taistellut itseni kanssa - haluaisin pitää arvontapalkinnot itselläni.... (joo, punastun!). Mutta huomenna lähtevät postiin, jos vain saan viimeisenkin voittajan yhteystiedot. Ai niin, voittaja on siis....Arvonta suoritettiin lapsityövoimaa hyväksi käyttäen. Orjatyövoimaa, koska mitään palkkaa ei annettu (ellei sellaiseksi lasketa vauhdin antamista keinussa). Tulostin ja leikkelin. Naapurin 2½-vuotias pyydettiin nappaamaan yksi lippu iiiiiisosta nipusta (nippu varmuuden vuoksi tekstipuoli alaspäin, vaikka eihän typy vielä osaa lukea yhtään). Ei ollut ihan helppoa kun kahmi kaksin käsin. Useamman selityskerran jälkeen typy onnistui valikoimaan yhden kumpaankin kouraansa, joista sitten pyydettiin antamaan toinen äidille ja se julistettiin voittajaksi: SOLE! 
159437.jpg
Laitapa postia woollyvilla @ yahoo . co . uk jotta saat paketin! Tai jos maltat odottaa, tulen Jkylään joko seuraavaan neuletapaamiseen tai tilkkujen yöhön (en molempiin), tosin tämä on vielä niin epävarmaa, että taitaa olla parempi hyödyntää postilaitosta. Onnea kuitenkin!

Jee! Olen useamman kerran täällä tuskaillut (käsi)työhuoneeni tilanahtautta. Tänään tuli melkeinpä ruhtinaallisesti lisää tilaa: entinen oppilas, joka on myös ollut meillä kouluavustajana, kultainen ja suloinen tyyppi lähtee opiskelemaan. Hän huoli vanhan vuodesohvani ja kävi siis hakemassa sen pois. Ihan ilmatteeksi, ei niin hyvässä kunnossa ole, jotta olisin siitä huolinut jotain. Pääasia, että sain lisää tilaa. Nyt, tosin, heti tekee mieli isompia kangaspuita.... Jospas kuitenkin pitäisin järjen mukana. Toisaalta, meinasin kyllä kysellä puiden valmistajalta, että voisikos näihin ostaa + vaihtaa uuden kehä = lisätä niisivarsien määrää kahdeksaan. Polkimia kyllä mahtuu lisää. Suuruudenhullu! Kunhan nyt saisin entisetkin työt tehtyä....

Lumipallosta puuttuu kolme kerrosta + päättely. Yhdellä kerroksella on noin 480 silmukkaa.... Joo, pingotukseen on varmaan pakko laittaa kaksi mattoa vierekkäin. Onneksi nuppineuloja tässä huushollissa piisaa.