Jeps, osallistuminen arvontaa päättyi justiinsa. Suoritan arvonnan myöhemmin tänä iltana joko jollain netin arvontageneraattorilla tai kiusaamalla jotain naapuria tai jotain pahaa aavistamonta kaveria puhelimitse. Teitä osallistujia on ollut runsain mitoin - kiitos kaikille, sain taas monta kivaa vinkkiä ja ideaa. Suloisin on kyllä tuo JenniJeen päättelykeiju! Huolisin sellaisen mielelläni, mutta omani on istunut pilven reunalla jo kauan.

Tänään, vihdoinkin. Se ilmastoinnin huoltomies oli käynyt. Mutta minun mielestäni se systeemi ei vieläkään toimi niin kuin pitäisi - ei lämmitä vettä. En tiedä mitä on tehty tai jäänyt ehkä osien puutteessa tekemättä....Miksi huoltomiehet, jotka käyvät luvallisesti päivän aikana, eivät ikinä jätä mitään lappua tai viestiä siitä mitä on tehty? Eihän se nyt niin iso vaiva olisi.... Pitänee maanantaina yrittää muistaa soittaa ja kysellä.

Olen unohtanut kertoa missä ihanuuksien ihmemaassa kävin keskiviikkona... Tuo linkki on vähän hämäävä, en käynyt itse tilalla, mutta kun liikkeellä ei ole sivuja...Yritän kuvata huomenna ja kertoa tarkemmin.

Valokuvatorstaikin oli. Tai on. Tänään harmitti kun ei ollut kameraa...olisin saanut söötin kuvan.