Sannero: nalluraisia löytyy ainakin netistä jostain ja varmaankin Menitasta. Täällä maalla en muista niitä nähneeni. SNY:ni tietänee tarkalleen, mutta ei varmaankaan voi vielä paljastaa :)

Jee, mikä päivä. Eilen simahdin sohvalle, eli se melkein valmis neule on vielä enemmän melkein valmis, mutta ei valmis. Ihan aavistus + lankojen päättely puuttuu. Lankoja en ehkä päättele kaikkia, vaan vain ne strategiset ettei ihan purkaudu. Työ jää nimittäin omaan käyttöön. Enkös olekin salaperäinen! Mutta lopputulokseen olen jo nyt todella tyytyväinen! Tahtoo lisää!

Tänään olen pajattanut neljälle ryhmälle englannin aikamuotoja ja yhdelle ranskan subjunktiivia... Tunnen itseni ajoittain papukaijaksi.... Setvinyt kadonnut takkia (löytyi), järjestellyt koelistaa + pohtinut yhdessä kollegojen kanssa 7lk:n ekaa koetta. Väsännyt loppuviikoksi liudan sanakokeita (kukahan ne tarkistaa?), monistanut ja saksinut monikkoharjoitusta (mihin meidän kallisarvoinen kouluavustaja on kadonnut?), hoitanut yo-valvonnoissa olevien työkavereiden välituntivalvontoja, kaivanut sopivaa vaatetukseen liittyvää monistetta kansalaisopistolle (huomenna juoksen jossain välissä monistamaan opistolle), jne.

Onneksi pääsin nyt illalla kyläilemään pikkuJ:n ja äidin luo (isi meni elokuviin) heidän uuteen kotiinsa. Tupaantuliainen  (lupasin villasukat, kun J:llä on akuutti villasukkapula) on vielä tekemättä. Jos joku muistaa viime talvelta kissavieraani Hilman, niin tämä on Hilman koti ja perhe. Eka kerta Hilman kotona, kun katti tuli vapaaehtoisesti syliini. J on nyt 5½ kk ja äsken ihan selvästi veteli itseään liimalähmäkämmenillä eteenpäin lattialla - kovalla kiireellä. Ja tietysti maailman suloisin hymy! Hävetti vaan, kun koko ajan haukotutti tosi paljon...siis minua.

Meinasi unohtua! Tilasin Saksasta saksaksi!!! roipetta - siis täysin tarpeetonta mutta niin älyttömän tärkeää neuleroipetta. Olen lukenut saksaa kaksi vuotta joskus 20 vuotta sitten...