Only Finnish today. SecretPal 10 -questionnaire is on the left.... if you my friend happen to drop by... :)

KirsiJ, värejä ja keriä oli siis kaksi, punainen ja vihreä.... Ei tuo muuten olisi onnistunut mitenkään :)

Kiitos kaikille, sukat ovat nytkin jalassa, ihanan pirtsakat kun ulkona on masentavan harmaata ja märkää.

Eilen illalla vihoviimeiseksi aloitin uuden neuleen. Ajattelin, että koulutuksessa en voi neuloa, koska pitää koko ajan pysyä tarkkana ja räplätä tietsikkaa (kuten pitikin (vaikka ei ollut nettiyhteyttä!!! tuskaa), ja koulutus sinällään oli erittäin tarpeellista, enimmän aikaa tehokasta, vaikka kouluttajan tietyt puhemaneerit olivat tosi ärsyttäviä: "palaUUUtatte"). Mutta matkat! En ollut kuski, joten kyytiläisenä kuvittelin voivani näinä valoisina talviaamuina ja iltapäivinä ihan hyvin neuloa. Aloitin siis uuden ja superiisin neuleen.

Ja mettään meni. Ensiksin, meitä ei ollutkaan neljää, vaan viisi autossa. Minut, ainoa nainen, laitettiin istumaan taakse keskelle. Ei koskaan kiva paikka, vaikka tämä oli kyllä iso auto. Aamulla meinasin pyörtyä ja ökätä koko matkan - jokainen herra oli räiskinyt varsin lavealla kädellä eri partavettä... Äsken takaisin tullessa lemu oli vähän hellittänyt, mutta nyt kuskimme sai jonkinlaisen Marcus Grönholm-kohtauksen (johtuikohan koulutuspaikkamme hotelli Laajavuoren seinillä olleista rallikuvista?). Isolla citymaasturilla tuhatta ja sataa neljästä autosta kerralla ohi.... Kaiken lisäksi olin hetkeä aikaisemmin kertonut kaverini hiihtoloman järkyistä hetkistä - vastaantuleva traktori kääntyi yhtäkkiä vasemmalle, ja väistettiin liikenteenjakajan kautta penkkaan. Auto tuusan nuusana, mutta ihmiset onneksi ehjinä.

Nyt en tiedä, pitäisikö purkaa tuo aloitus, se kun oli sellainen hätäratkaisu... Mutta toisaalta... Tämän illan aion kuitenkin keskittyä SalaiseenSukankutojaan - ensimmäinen on jo valmis.

SecretPal10:stä tuli ensimmäinen (apuemännän) yhteydenotto. Meidät on jaettu apuemännille, ja minä olen pelkkien eurooppalaisten ryhmässä. Ei haittaa, kunhan vaan olisi joku ulkomaanelävä :) (vaikka kyllä pitää muistaa, että te ja me suomalaiset ollaan aivan älyttömän hyviä ja ihania ja suloisia salaisianeuleystäviä). Pitäisiköhän nyt jonkin aikaa laittaa joka postauksen alkuun pieni huomautus in English, että tuo Pal huomaa kyselylomakkeen tuolla sivussa?