Vanha virsi. Aikaa lisää! Suunnitelmia olisi vaikka muille jakaa, lankaakin ihan riittävästi, mutta ei aikaa! Ja tänään tunsin tosi kipakan syyllisyyden piston sisälläni, kun olimme kakkosten kanssa atk-luokassa ranskaa harjoittelemassa - en ole liki vuoteen tehnyt mitään uutta koulun sivuille...Kevätpuolella on pakko, kun uuteen kirjaan pitää tehdä harjoituksia ja etsiä linkkejä.

The old song again. I need more time! I have so many, so good plans, more than enough yarn, but no time! Yesterday evening's results:

Eilisen tuloksia:

242492.jpg

Tässä siis kaksi, kaksi muuta menivät toisiin koteihin...Mutta yritän saada kuvaa niistäkin joskus. Tuosta vasemman puoleisesta tuli kivan murrettuja sävyjä - kuvassa värit ovat aavistuksen verran liian heleitä.

KoolAid dyeing. Only two, as the other two got new homes.... But I'll try to get a pic of them as well, some time in the future. I like the left one, nice, not so bright colours. In the picture the colours are a bit too bright.

Nyt testailemaan huivia pikkulikalle - tilaustyö, kun kuulemma entinen on kadonnut.

Jee!!! Se lumimyräkkä on edes jonkinmoisessa muodossa löytänyt tiensä meillekkin. Pitkin päivää luin huolestuneena blogeja, joissa kerrottiin oikeasta myrskystä ja meillä oli tasaisen harmaa ja ankea päivä...Mutta nyt vaikuttaa hyvältä, menen hetkeksi lumitöihin! Joo, tunnustan....laitoin eilen rss-lukijan takaisin työkoneelle....johan minä melkein kolme kuukautta kestinkin....tuskaisesti.... :)