Muoriskalle ja Uhoavalle Gnulle kiitokset!!! Tämä bloginappipalkitseminen on taas saanut ajattelemaan neulovaa blogiyhteisöä. Ihania ihmisiä, joita olisi niin kiva tavata joskus ihan oikeastikin -  Tampereen messuilla? Moni työkaverini ja ystäväni ei oikein ymmärrä miksi minä roikun jatkuvasti netissä ja puhun blogeista koko ajan - olen yrittänyt selittää ja nyt minulla on muutama aika kateellinen kaveri :) Kiitos kaikille siitä, että olette olemassa, neulotte ja bloggaatte!

Vähemmän tunteellista, tai eri tavalla tunteellista. Taas tuli postia. Tätä odottelin pari viikkoa aikalailla jännittyneenä.

812550.jpg

Koska en uskaltanut tilata HandPaintedYarn.comista (selaimet, kaikki mitä koneelta löytyy, urppasivat vanhentuneesta varmenteesta), etsin toisen vaihtoehdon. Nämä tulivat Joy of Handspinningistä. Ei ehkä maailman edullisin paikka, mutta tuntui luotettavalta ja hyvältä. Vasemmalla red, keskellä forest (lähetetty loppuneen greenin tilalle, ihana!!!) ja oikealla blue. Mukana oli myös yllättäen kehräyksen opettelucd - tosi perusteellinen sellainen, ihan ilmaiseksi. Kuka tietää, paljonko paketin arvo saa olla (lasketaanko postikulut mukaan?), jotta ei tarvitse asioida tullissa? Lähin tulli lienee Tampereella, ei huvita mennä sinne asti seikkailemaan - enkä arkisin enää pääsisikään. Mistä kaikkialta Suomessa saa (vai saako) tällaisia ihanuuksia? Aivan uskomattoman pehmeitä, suloisia, ihania. Nyt pitää vain ensin kuivaharjoitella rukin polkemista sen verran, että kissat tottuvat, eivätkä työnnä päätä tai tassua väärään väliin.... 

Kaulapannan pito muuten onnistuu jo ihan hyvin, mitä nyt yksi ilta Piki jäi hampaasta kiinni omaan pantaansa. Tänään herrat saivat toisen kuomullisen hiekkalaatikon ja Indy otti sen heti omakseen. Piki vierastaa vähän. Ja tänään oli myös suuri huvittelupäivä - lakanoiden vaihto. Kuinka se voikaan olla niin riemullista pienelle kissalle?