Muistini on hyvä mutta lyhyt ja kummallisen valikoiva. Eilen vielä päivällä muistin tämän puuttuvan ufon ja kirjoitin fufoblogiinkin, mutta illalla tänne riipustellessani se oli jo karannut mielestäni...

74561.jpg

Pallotakki on yhä edelleen vaiheessa. Alkuhan sujui kiitettävän vauhdikkaasti. Sitten lanka lähes loppui. Teen (tein) kahdesta langasta yhtäaikaa, molempia on jäljellä kerä. Lankaa tilattiin lisää. Sitä tuli lisää, mutta ei koko tilattua määrää... kunhan tulen Jkylään 8.5. neulomistapaamiseen, käyn kyselemässä tilauksen tilaa...Ja otan ne jo tulleet langat, jotta saadaan edes jotain aikaiseksi. Siis ufo tämäkin, mutta en suostu ottamaan "syytä" niskoilleni.

Anne, eilinen huivi/shaali on kirjasta A Gathering of Lace. Lähes kaikki huiviohjeet ovat todella ohuelle villalangalle, jota minun massiivisesta varastostani ei löydy. Hätäratkaisuni oli siis Idenan Mohair Lux ja tämä ohje, jonka lankaa se tuntui edes joten kuten vastaavan. Lanka loppuu tänä iltana (4 kerää mennyt). Tämä lankamäärä riittänee kolmeen mallikertaan. Ohjeessa käsketään tehdä 5½, mutta taitaa 4½ riittää. Katsotaan. Huomenna haen lisää lankaa. Taas.

Jotain kuitenkin valmistui. Aloitettiin ja valmistuikin tänään. Mohairlanka ei tuntunut sopivan uskomattoman lämpimään auringonpaisteeseen terassilleni, joten vaihdoin johonkin ihan muuhun. Ei ala fufoilu lupaavasti...Ohje Novita kesä 2006. Lanka Mandarin Petit, kulunkin noin 40g. Koukku nro 3. Ei harmainta hajuakaan minkä kokoiselle pikku neidille tämä olisi sopiva. Ajattelin tätä tehdessäni 4 vuotta täyttävää, mutta jos on iso/pieni, lähiympäristöstä löytyy 2v. / 3v. / 6v. Eiköhän se jonkun päähän käyne.

74557.jpg74558.jpg74559.jpg