Tilasin lankaa (toivottavasti MysteryStolea varten, en päätä ennekuin näen langan ja pääsen hypistelemään sitä) netistä The Woolly Workshopista. Putiikki on minulle ennestään tuntematon, ei mitään hajua luotettavuudesta, en edes muistanut lukeneeni siitä mistään blogista. Mutta tilasin silti. Vajaata tuntia myöhemmin tuli tilausvahvistus kahtena eri versiona ja vielä hetken päästä ilmoitus, että paketti on lähetetty. Hauskinta ja luottamusta herättävintä kirjoittajan eli putiikin omistajan seuraava lause:

PS I'm coming to Finland next week for the Drag Racing at Alastaro!!

Kaksiosainen oli puolestaan meidän neuletapaamisemme äsken. Eli Keuruun historian toinen neuletapaaminen on tapahtunut. Aloitimme Kamanassa, joka nettisivujen mukaan on auki joka päivä 10-21. Eipäs olekaan viikolla.... vaan kuudelta kiinni. Tapaaminen oli kuitenkin jo tuntunut niin kivalta, ettei tehnyt mieli lopettaa, vaan vaihdoimme ABC:lle. Meluisempaa ja yleisöäkin oli - minä ja J varmaan löydämme tämänkin episodin ensi talvena Abigaalasta.... Mutta kivaa! Henna ja minä teimme huiveja, Miimu sneakereita, Taija mummoili pientä takkia ja J aikoo selvästi harrastaa huovutusta.

Kaikki alueen innokkaat neulojat! Yritämme pikkuhiljaa säännöllistää näitä tapaamisia, seuraavasta ei lyöty vielä mitään ehdotonta lukkoon, mutta heinäkuun lopulla olisi tarkoitus kokoontua. Mukaan mahtuu :)