Ei, pitsijakku ei ole ainakaan liian pieni... Olen päättänyt tehdä sitä vain eteenpäin ja yrittää valaa itseeni uskoa sen täydellisestä sopivuudesta! Ja heti kun päätös oli tehty, neulominen alkoi taas maittaa :) Tosin ei sen jakun, vaan jotain muuta ;)

No, my lace jacket definitely is not going to be too small... But I have decided to carry on knitting and try to believe that it'll be perfect! And as soon as I had made the decision, knitting felt really good again :) Though not knitting that jacket but something else ;)

Mutta maailma on pieni! SecretPal 10:n ranskalainen kohdeystäväni sai ensimmäisen pakettinsa ja se vaikutti olleen mieluinen :) Hassuinta ja hauskinta oli tietysti, että postileima paljasti minut suomalaiseksi. Tulen siis joulupukin maasta - näin moni oli kommentoinut hänen blogiinsa. Yksi (ranskalainen) vierailija oli myös kommentoinut, että se salainen ystävä (siis minä) on varmaankin Pirkko! Ihan pakko oli heti jättää jatkokommentti, että ei ole, mutta sattumalta tunnen hänet ja asutaankin ihan siedettävän etäisyyden päässä toisistamme... Kyllä maailma on pieni!

But the world is small! My spoilée in SecretPal 10 had finally got her first parcel and it seems to have been to her liking :) The funniest thing was that of course the post mark revealed my nationality. So, I come from the country of Father Christmas - that was what many of her readers had commented into her blog. One commenter (French) had also guessed that the spoiler friend might be Pirkko! I really had to have my word and tell that no, I'm not Pirkko, but I do know her and we live less than 100 kilometres from each other... The world is small!