Tuurissa siis käytiin, eikä ostolistani tosiaankaan jäänyt siihen mitä suunnittelin. Ensinnäkin, puikkoja nro 15 ei löytynyt, mutta nelosen bambut tarttuivat mukaan. Oikeasti mulla on sellaiset jo, mutta yhdessä niistä on pitkähkö lovi. Alunperin siinä tuntui neuloessa sellainen "tikku" (vähän niinkuin joskus kynnen reunassa), repäisin -  ja seurauksena pitkä lovi. Olisi ehkä pitänyt hioa. No, ei haittaa neulomista, kun sormet tottuivat. Uudet muuten tuntuvat erilaisilta, jotenkin tahmaisilta - pitää kuluttaa ahkerasti, jotta lakkaus kuluisi pois ja kunnon luisto löytyisi ;) Kaikenlaista enemmän tai vähemmän tarpeellista tarttui muutenkin mukaan (pippurimylly, teippiä, shampoo, hakaneuloja, sloggeja, t-paita, mappi, jne). Siellä oli ihmeellisen vähän ihmisiä, ei tullut paniikin tunnetta tungoksessa?

Image hosted by Photobucket.com

Nämä langat tahtoivat mukaani. Eli vaaleanpunaisesta ainakin sukat serkun tytölle ja turkoosi-sinisestä sukat saman serkun pojalle. Vihreää en edes huomannut ottavani koriin, ennenkuin kassalla, enkä enää siinä vaiheessa tietenkään voinut jättää pois... Ehkä sukat/lapaset itselle. Sukkia tarvitsisin. Harmaa on kanssa perussukka/lapaskamaa. Kimallukset on varattu barbin vaatteisiin.
Kiitokset Tuikulle tästä tekstin sijoitteluohjeesta, kommenteista löytyi! Bongasin ohjeen "mainoksen" Annen blogista. EDIT sunnuntai-aamuna: Eli siirsin tekstin takaisin perinteiseen paikkaan kuvan alle, koska se jää joissain selaimissa/näytöissä piiloon, jos se on kuvan vieressä, koska taulukko pakottaa tekstin paikoilleen eikä osaa mukauttaa näytön mukaan.

Lisäsin lankalaskuriin uuden tiedon - ostetun langan määrän. En tosin tiedä, kauanko uskallan sitä laskea ja seurata....