Miesten sukkia on väsyttävä neuloa, vaikka muuten rakastankin sukkia. Kun niiden pitää olla niiiiiiiin isoja. Tämän allaolevan pitäisi mennä isälleni, jolla on mieheksi kohtuullisen pieni 43 jalka. Pari puuttuu, sen alku pilkistää tuolta Boogabagistä. Bägi on iiiiiiiihana, tosin yhden työkaverin kanssa riideltiin sen väreistä. Ne vihreät osat ovat kuulemma niin minua, mutta miksi ylinnä on violetti? Mikä violetti? Kyllä se minun mielestäni on sinistä. No, bägistä on tullut sellainen pikkuneulekassi. Huopa venyy, joten se ei kestä mitään painavaa, mutta on täydellisen sopiva esim. sukkaneuleelle (isollekin sukalle). Sukan olisi tarkoitus valmistua perjantaina, kun valvon kolme tuntia lukion koetta, eikä ole mitään korjattavaa. Paitsi kuusi ainetta, jotka oppilaiden pitäisi tuoda mukanaan kokeeseen - viimeinen tilaisuus tai keksin jotain lisätöitä mokomille laiskimuksille ;) Eiiii, kaikki ranskanlukijat ovat enkeleitä ja minun lellikkejäni (toivottavasti kukaan ei nyt ota tätä liian tosissaan ja valita lääninoikeuteen epäoikeudenmukaisesta kohtelusta...).

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Eli minulla ei ole kohta lapasia. On vain sellaisia isoja, pienempien päällä käytettäviä, mutta nuita pienempiä, EHJIÄ ei kohta ole. Tarttis varmaan tehrä.

Kuvistunnilla kuultua:"Miks kaikilla naisopeilla on nykysin semmoset hartiajutut, ne pontsot tai huivit tai mitä ne on?" "No kun Villasukka tekee niille niitä."

36732.jpg

Knitting men's socks is tiring, even though I love knitting socks. They have to be sooooooo big. The one on the picture is meant for my dad, who has (for a man) a smallish foot (european size 43). The pair is yet to be made, its beginnings can be seen in the Boogabag. I do love the bag. I argued with a colleague about the colours. Those green parts are really typical of me (she said), but why on earth violet? What violet? I think it's blue. Well, anyway, the bag is perfect for small knittings (even for big socks). The sock's pair is supposed to be finished on Friday as then I have to sit and supervise a test for three hours. And I'll have nothing to do there - well, maybe I can check six essays my students are to bring with them to the test - It'll be their last chance or then I'll think of some extra work for those lazybones ;) Nooo, all those who study French are my little angels and favourites.

We have a saying in Finnish: The shoemaker's children don't have shoes. Well, soon I won't have any mittens. I only have those big ones I wear on top of the smaller ones. But I don't have any good smaller ones - they all have holes. Probably I should do something about it.

Heard in the art lesson:"Why do all the female teachers nowadays have those shoulder things, those ponchos or scarves or whatever they are?" "Well, because X is making those for everybody." (X being me)