Ihanaa 1.

809842.jpg

Kiitos Wiiks! Napin takaa löytyy englanniksi taustoja tälle tsydeemille. Viidelle saisin antaa - haluaisin antaa kaikille joilla ei jo ole..... Mutta tässä nyt viisi ihanaa, aktiivisesti seuraamaani, joilla ei siis vielä ole (tietääkseni): Antitäti, Makepeace,  Mippe, Taija ja Puikkokoukkussa. Voisin kyllä jakaa lisääkin... tämä on kivaa!

Ihanaa 2.

809891.jpg

Snyni pääsi yllättämään takavasemmalta! Viime viikon kirjeessä hän oli huolissaan, että paketti ei ihan vielä tule - mutta tulihan se! Olin valmistautunut kuun loppupuolelle.... Ja kyllä sinä jo tunnet minut! Teetä, yhtä rakkaista lemppareistani - ei helle haittaa teenjuontia - pakko sitä on saada :) Kirje, puikot 2,5mm (on jo, mutta molemmat kiinni töissä, joten lisää ei ole voinut alottaa - nyt voin!) Suosikkikokoni sukkien ollessa kyseessä. Ohessa myös ohje, joka sopii tosi hyvin noille ihkuille vihreille Marks&Kattensille (uusi tuttavuus tämä lanka, tuntuu hyvältä). Ohjettakaan (pdf) en ole aiemmin bongannut, mutta tulee varmasti tehtyä, kunhan nämä helteet joskus, toivottavasti pian, loppuvat. Muutenkin sivusto ja blogi tuntuivat mielenkiintoiselta tuttavuudelta. Ja vielä minulle niin rakasta Lett-Lopia kaunis sininen kerä. Joo, oikeassa olet, varastoista löytyy rutkasti vihreää - niistä piti tulla pusero viime syksynä..... Mutta tämähän huopuu.... laukku? lapaset? Olet herättänyt ideahautomoni! Kiitos kauniista ja ihanasta paketista!

Ihanaa 3.

Kakkosjakson lukkarit ovat valmiit! Kisulit eivät olleet hajottaneet mitään tänään.... ja sain aamulla puoli viideltä äärimmäisen hellän herätyksen: ei kynsiä, vain pehmoinen tassu (suklaanruskeat anturat = Piki) koetteli hellästi nenääni... Kissat muuten ovat hieman vieroittaneet minua tietokoneesta - en avaa enää konetta ensimmäisenä kotiin rynnätessäni. Ensin kissojen on saatava ruokaa ja hellittelyä (tai ehkäpä minä tarvitsen sitä hellittelyä enemmänkin...). Ja illalla tulee Tehis :) Ja pakastimessa on jätskiä.... Ja huomiseksi on luvattu viileämpää (helle on herättänyt astmaoireet). Ja minä vain olen käsittämättömän hyvällä tuulella.

Taijalle kissakuvia eiliseltä!

809845.jpg

Enhän minä mitään.... ihan vahingossa.... mitä tommosia kaihtimia tarvii....

809850.jpg

Aaah, aurinkolöhömassutäysi-tauko... paitsi... mitäs se veli tuolla puuhaa....

My Finnish SecretPal sent me a wonderful package of two kinds of yarn (Marks&Katterns sock yarn and Lett-Lopi), needles (2,5mm bamboo - my favourites), tea (which I adore), a real hand written letter and a sock pattern which I don't think I've encountered before.

The cats have been.... shall we say busy :)