Eka ilta tällä viikolla kun olen kotona ennen kuutta!!! Mutta neulomaan en silti ole kamalasti ehtinyt, kun tätä huushollia pitää edes vähän päällisin puolin raivata ja pitäisi muuten lukea aineita (palautetaan maanantaina, joten ei kiire - vielä). Ja juorusin puhelimessa kohtuu pitkään.

Sain nimittäin tänään postissa yllätyksen. En SNY:ltäni, joka on jo muistanut minua äärettömän ihanasti ja paljon. Vaan omalta, vanhalta kamulta - olemme tunteneet toisemme kuusivuotiaista lähtien. Tällaiseen en ole aiemmin törmännyt:

208418.jpg 

Eli kamuni oli kesällä jo (lähettäminen vähän unehtui) törmännyt tähän Mikkelissä Koru-Napissa ja ajatellut minua, "näpertelijää". Rannekoru ristipistoilla. Tämä nimenomainen koru on väriltään Jewel - sisäpuolen ohjeiden mukaan jewel-effect - jalokiviefekti, jonka värit saavat aikaan. Muina vaihtoehtoina on Precious metal, Fluorescent, Pearlescent, Antique ja Glow-in-the-Dark. Epäilen, että jos pistelen tämän äkkiä, voin tehdä yläasteen tyttelit kateellisiksi :) Vastalahjaksi lupasin taas tehdä sukkia ja lapasia (kunhan äiti muistaa mitata myös lapsen käden) pienimmäiselle. Viime vuonna tein kolmet sukat ja lapaset. Eikä yksistäkään ole kuvaa...