Olen taas ja jälleen kerran rakastunut. Ei, en ole löytänyt uutta lankaa tai mallia. En ole edes aloittanut mitään uutta työtä (olen päättänyt, etten saa aloittaa uutta ennenkuin vaihtohuivi ja valkoinen jakku ovat valmiit - eli aika pian!!!). Ehei, rakkauteni ja hellyyteni kohde on eilisessä postauksessa esitelty langankerimislaite..... Okei, ei sitä voi kauheasti helliä,  mutta voi sitä silitellä, kiillottaa ja vääntää kammesta hellästi.... (Ei tarvitse soittaa valkotakkisia paikalle, asun sopivan laitoksen naapurissa....) Eilen illalla Tehiksen alkuminuuteilla kasasin laitteen toimintakuntoon. Ensin hieman kuivaharjoittelua, sopivan käsiotteen harjoittelua ja oikean, rauhallisen mutta edistyvän vääntötahdin etsintää. Sitten kaivoin vyyhdinpuut esille ja pari vyyhtiä myös. Aaaaah, voiko suurempaa nautintoa olla! Vyyhdeistä (ja itseasiassa myös kahdesta aiemmin käsin keritystä kerästä) tuli maailman kauneimpia ja pehmeimpiä keriä kuin taikaiskusta - tai tässä tapauksessa kai ennemminkin taikaväännöstä.

124426.jpg

Ylempänä Lorna's Laces sukkalankaa väri nimeltä Periwinkle. Alempana itse koolaidattua villaa viime talvelta - on sen verran karheaa, etten ole vielä keksinyt sopivaa sijoituskohdetta. Lanka muuten tuoksuu vieläkin vienosti makealle.

Kerät ovat niin kauniita, etten voi laittaa niitä mihinkään kaappiin tai koriin. Mielestäni kaikenmaailman sisustussuunnittelijat ovat jättäneet täysin huomiotta tämän oivallisen sisustuselementin. Millä tuoda väriä valjuun huoneeseen? Pehmeyttä kovaan tilaan? Äänieristeeksi? Näistähän voisi rakentaa vaikka tilataideteoksen kolkkoon halliin! Ja värisuunnitelmaa tai elementin kokoa on äärettömän helppo vaihtaa.

124427.jpg

Harkitsin vakavissani kehrääväni (EDIT: en sentään kehrääväni (tämän täytyy olla alitajunnan kieroa manipulaatiota, vaan KERIVÄNI)  koko tuon hyllynpäällisen täyteen keriä, eri värisiä ja eri kokoisia, ainakin kolme-neljä kerrosta. Sitten tulin järkiini. En voisi pyytää enää ketään kylään tai joutuisin varmaan suit sait sukkelaan tuonne naapuritaloon hoitoon...