Ahistaa. Neulominen. Tai ajan puute ja neulominen. Ja muut käsityöt. Selaimessa on varmaan miljardi sivua muistissa. Sivuja, joilla on jotain taivaallisen ihanaa ja loistavia ideoita. Töitä joita teen heti seuraavaksi. Jos kaikki menisi suunnitelmien mukaan. Jos...nytkin tekisin vihdoinkin Kiriä ja sitä unelman ihanaa merinosilkkiä. Mutta. Työkaveri pyysi ja en vieläkään osaa sanoa ei. Millä ilveellä te pidätte mielihalujanne (siis neulesellaisia :)) järjestyksessä???

Minä haluaisin tehdä nyt ja heti:
- Kirin
- Molemmat Mielityn huivit (Liisan lilja ja Kellokukka)
- Sian Fifi III
- Monet, ah niin monet sukat kirjoista: Sukkasillaan, Sensational Knitted Socks ja Knitting Vintage Socks)
- Lisää hämähäkinverkkoa muistuttavia huiveja A Gathering of Lace -kirjasta.
- Hanskat itselleni tuosta ed. rivillä mainitusta kirjasta
- Yhden liivin tuosta samaisesta kirjasta.
- Jonkin kauniin ja paksun villatakin (rakas virolaisen osoittaa hajoamisen merkkejä reilun kymmenen vuoden erittäin aktiivisen käytön jälkeen).
- Ziinan sydänsukat
- Joululahjoja (sukkia, lapasia, kaulahuiveja).

Ja tässä vain neuleet. Haluaisin myös nyplätä, kutoa, virkata opetella silmukkamerkkien tekemistä ja kortteilua....

Työkaverin pontso on hieman hankala. Tai muuten superiisi, mutta tuo kappaleiden mittaus. Mallineule vetää kasaan aika paljon. Minä laiskimus en millään viitsisi nousta sohvalta ja levitellä kappaletta mittausta varten...Mutta haluan sen äkkiä valmiiksi.

Edit: puolet unohtui listasta....IK:n syysnumerossa oli vaikka mitä ihanaa toteutettavaa... (onneksi lehti on just nyt lainassa kaverilla). Ja noita Boleroita haluaisin toisen, eri värisen. Ja Ullan ohjeet...!!! Ja apupupuja...(ainakin yhden, mieluummin enemmän)...ja niitä KIP:iin lahjoitettuja lankoja Vaakalle tehtäviä tilkkuja tai sukkia varten en ole saanut tuhotuksi....