EDIT: Päättelin illalla ja nyt aamun valossa nuo sukat näyttävät kuitenkin eri kokoisilta!!! Ääääh! Taidanpa siis iltapäivällä purkaa ja tehdä kärkikavennukset uudestaan. Mutta puranko isomman vai pienemmän?

Ihan perussukat synttärilahjaksi (tai osaksi pakettia). Eivät kyllä itse asiassa ehtineet pakettiin mukaan, vaan ekaa sukkaa sovitin tuossa iltapäivällä bileissä.... Ja nyt ovat päättelemistä vailla. Tulevalle ekaluokkalaiselle.

Basic socks, a birthday present (or a part of it). Actually they didn't make into the parcel but I managed to try on the first sock at the party in the afternoon... And now all they need is weaving in. For a seven-year-old.

487740.jpg

Ohje: ei ollut, ihan sellaiset perussukat
Lanka: Regia 4fädig, vihreä myös Regiaa, 42g. Erinomaisen hyvää sukkalankaa, mutta raitojen pituus vaihtelee sen verran, että toisessa sukassa on yksi raita enemmän. Eipä sitä kukaan muu huomaa kuin minä.
Puikot: 2½ mm bambut

Pattern: None was used, just basic socks.
Yarn: Regia fädig, green is Regia too, 42g. Real nice sock yarn, but the length of the stripes varies so there's one more stripe in the second sock. No one else but me will notice it.
Needles: 2½ mm bamboos

Kai näissä sen verran vihreää ja jotain pinkkiin vivahtavaa on, että voisi laskea tähän 355291.jpg.