EDIT: ei sujukaan. Ei suostu näkymään tämä kirjoitus blogissa, vaikka kuinka julkaisen tätä, indeksiä tai koko blogia....

Onpas sujuvan tuntuinen vuodatus! Kuvakin solahti niin sutjakasti, että suorastaan säikähdin. Tänään oli myös sujuvan vauhdikas päivä... Klo 9 taloyhtiön tilintarkastus, töihin, oppitunti, hyppytunti pää kolmantena jalkana asioita hoitamassa, kokeen valvonta, sello-rock-konsertti, oppitunti, hätäisesti vähän kaurapuuroa naamaan ja lukion uusintakokeen valvonta, kotona vartin yli kuusi. LOMA!!! Kaikkia kokeita en ole kerinnyt tarkastaa, mutta menen maanantaina nautiskelemaan koulun hiljaisuudesta ja rauhasta.

Wow! My blog operator changed into new servers and now this is amazingly swift and quick. And the day was speedy as well. But now I'm at home and I have a week's HOLIDAY! Though I'll have to go to school on Monday to correct some exams I didn't have time to correct today. But it'll be peaceful and quiet. 

Ja postilaatikosta löytyi kivaa:
In my letterbox today:

410289.jpg

Sinikan lähettämä voittopaketti: nami-nami suklaatia, Napoleon tikkareita ranskanopelle :) tietysti villaista lankaa (eikö joku tuttu voisi hankkia poikalapsen...) ja ihana jääkaappimagneetti! Mistä tiesit, että minun jääkaappini ja pakastimeni ovi on himpun verran vähemmän täynnä näitä, kun jouluna vanhan jääkaapin vaihtuessa uuteen poistin ne sanamagneetit? Tosi kiva paketti! Kiitos!!!

Sinikka sent me my lottery prize: yammy chocolate, lollypops called Napoleon (fit for a French teacher), lovely wool yarn (couldn't somebody have a baby boy....) and a nice fridge magnet! A really beautiful prize! Thanks!!!

Ja päivän toinen huippujuttu! Keskiviikkona pääsen Hesaan (lue: Akateemiseen, Menitaan ja Priimaan). Paikallinen nuorisotoimisto järjestää nuorille talvilomareissun ja nähtävästi bussi ei ole täyttynyt, kun aikuisiakin huolitaan.... Ainakin kaupungin spostissa oli tarjous ja kun soitin, mahduin kyytiin. Ja se kaikkein paras puoli, suorastaan sokerikuorrutus: mulla on silloin käsityöhenkistä seuraa reissussa!!! Työkaveri, yhtä hurahtanut, YES!

And today's second super surprise! Next Wednesday I'll go to Helsinki (read: the biggest bookshop in the country and the best (?) yarn stores as well) The town youth council organizes a trip for the youngsters, but it seems that there weren't enough interested young ones to fill a buss, so were "oldies" are allowed in, too. The the icing on the cake is that I'll have knitting company! My work mate, who is as fond and crazy about crafts as I am, YES!