Mayasiba (huivin ohje on viime syksyn (2006) Interweave Knits:ssä) ja kaikki muut - kiitos ihanista sanoistanne! Pitsihullu mikä pitsihullu. Hassua ja omituista on se, että kaupan vaatteissa, joita ostan, ei missään nimessä saa olla pitsiä tai hörhelöjä. Mutta rakastan pitsin neulomista... Ja olen oppinut pitämään pitsineuleita :)

Eilen korjasin koko illan kokeita, joten ei päivitystä. Eikä neulomista. Suklaata ja teetä kyllä kului :)

IK tuli, ei mitään maata mullistavaa. Se vaaleansininen pitsineule (ei varmaan yllätys) olisi kiva, mutta kaulusta pitäisi muuttaa perusteellisesti. En voi pitää mitään sellaista kaulusta, joka edes vihjaa korkeaan päin - oksettaa.

SNY:ni viimeinen paketti on tullut paikalliseen postiin. Taistelen tässä omaa tuntoani vastaan (en voi ajaa kyllä vain hakemaan yhtä pakettia, bensan tuhlausta ja turhaa kulutusta) ja yritän jaksaa odottaa huomiseen. Tuskaa, ehkä, sittenkin, keksin muutakin asiaa ja porhallan vielä ennen kuutta postiin...

609739.jpg

Nämä herkut tulivat postissa Vuorelmalta tässä alkuviikosta. Paketissa oli muutakin, mutta se lähtee ison veden tuolle puolen Neulojien Teevaihdossa. Ei siis siitä sanaakaan englanniksi!

Mystery Shawl 5-26  alkaa lauantaina. Olen maksanut ja anonut pääsyä ryhmään, toivottavasti homma alkaa myös silloin toimia. Tosin minullahan on se iso, pyöreä ruispuolukkapuuron värinen huivi kesken.... Lupaan tehdä sen ensin valmiiksi. Jos vain ihan pikkuisen aloittelen tuota Mystery Shawlia.... Kunhan ensin saan päätettyä mistä langasta... Huiviin suositellaan lankaa jonka "mitoiksi" ymmärsin netistä kaiveltuani 1lb = 2240 yards. Olenko muuntanut oikein eli 50g on suurinpiirtein 400 metriä? Tätä tarvittaisiin 1120 yards tai 8oz eli nähtävästi noin kilometri tai 226 grammaa. Silvia  voisi olla liki täydellistä, tartteis vissiin (taas) tilata!